Έξαλλος ο Τσίπρας για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις-παρωδία

12 Ιουν 2019

Χαμός στην κυριολεξία έγινε σε μία πρόσφατη συνεδρίαση κορυφαίων κυβερνητικών και κομματικών στελεχών στο Μαξίμου με αντικείμενο την εκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν οι υπεύθυνοι στρατηγικού σχεδιασμού πρότειναν στον Αλέξη Τσίπρα να οργανώσει συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, για να σηματοδοτήσει την αντεπίθεση που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την συσπείρωση, σύμφωνα με την άποψη των επικοινωνιολόγων, ξέσπασε άγριος καβγάς.


Σε κατάσταση αμόκ ο Αλέξης Τσίπρας, άρχισε να μιλάει για άχρηστους και ανίκανους, που δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Με οργισμένο ύφος, τους είπε ότι αυτοί δεν ήταν ικανοί να οργανώσουν μία συγκέντρωση στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη, όταν όλα παίζονταν και θα τα καταφέρουν τώρα που όλοι προεξοφλούν μεγάλη ήττα.

Αναφέρθηκε στους οργανωτές της συγκέντρωσης της Θεσσαλονίκης, που όπως είπε ήταν για τα κλάματα και αυτή της Αθήνας, που έγινε με καθυστέρηση 2,5 ωρών γιατί δεν κατάφεραν να μαζέψουν κόσμο. Τελικά απέρριψε το σχέδιο και είπε ότι θα μιλήσει μόνο σε δύο συγκεντρώσεις.

Όπως αντιλαμβάνεστε, στο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου επικρατεί μία ωραία ατμόσφαιρα, που έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com