5 Ιουλ 2019

Το "φαινόμενο" Τζάκρη στο Ν.Πέλλας


Τι κι αν στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπιασε το 20% στο Ν.Πέλλας.

Τι κι αν η Νέα Δημοκρατία ξεπέρασε το 35%. Ήταν άλλες εκλογές χωρίς τη συμμετοχή του "φαινομένου" που ακούει στο όνομα Θεοδώρα Τζάκρη.

Μπορεί κάποιοι που δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στο Ν.Πέλλας, να αναρωτιούνται "τι να εννοεί άραγε ο ποιητής;" όταν γράφει για το "φαινόμενο" Τζάκρη;

Είναι η Θεοδώρα Τζάκρη, εκείνη η πολιτικός που "οργώνει" όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και καθ΄όλη τη διάρκεια της τετραετίας, όλο το Ν.Πέλλας, μέχρι και το πιο μικρό χωριό.

Είναι η Θεοδώρα Τζάκρη, εκείνη η πολιτικός που μετά από κάθε θεομηνία συμπαραστέκεται στους αγρότες έμπρακτα και διεκδικεί για αυτούς τα αυτονόητα, για αυτό άλλωστε είναι και ιδαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στον αγροτικό κλάδο.

Είναι η Θεοδώρα Τζάκρη, εκείνη η πολιτικός που προωθεί και υποστηρίζει κάθε θέμα που αφορά τα συμφέροντα όλων των πολιτών του Ν.Πέλλας και ιδιαίτερα των εργαζομένων προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Είναι η Θεοδώρα Τζάκρη, εκείνη η πολιτικός που με κεντρικό σύνθημα "Πρώτα η Πέλλα" το τελευταίο δεκαήμερο τόλμησε κι έκανε κατά σειρά σε Έδεσσα, Αλμωπία και Γιαννιτσά τρεις μεγαλειώδεις προεκλογικές ομιλίες, που η μία ήταν μεγαλύτερη από την άλλη και, που ποτέ κανένας πολιτικός διαχρονικά στο Ν.Πέλλας δεν έχει πράξει ποτέ κάτι παρόμοιο. 

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί πως το υπαίθριο "Ξενία" της Έδεσσας ήταν κατάμεστο από περίπου 1.000 άτομα και είχε μάλιστα και αρκετούς πικραμένους Νεοδημοκράτες που θα την στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Ο ίδιος αριθμός και στο κατάμεστο υπαίθριο "Πάνθεον" Αλμωπίας, με επίσης αρκετούς πικραμένους Νεοδημοκράτες, που δεν έχουν δει με καλό μάτι το στήσιμο του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο Ν.Πέλλας με πέντε υποψηφίους Γιαννιτσιώτες και μια Σκυδραία, γεγονός που άφησε παραγκωνισμένες τις περιοχές της Έδεσσας και της Αλμωπίας, όπου και αναμένεται η Θεοδώρα Τζάκρη να κάνει περίπατο. 

Ενώ, η τελευταία ομιλία της Θ.Τζάκρη στα Γιαννιτσά, ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση όλων των εποχών στο Ν.Πέλλας, μιας και ήταν κατάμεστος από περίπου 1.500 άτομα, ο πολυχώρος "Αρένα" των Γιαννιτσών. 

Κι ενώ στη Νέα Δημοκρατία με βάση τα ποσοστά των Ευρωεκλογών ονειρεύονταν να εκλέξουν το απόλυτο 4 στα 4... σε αριθμό βουλευτών στις Βουλευτικές. Μετά τις ομιλίες του "φαινομένου" Τζάκρη, όλα έχουν αλλάξει... και σε συνδυασμό με τις ελλείψεις υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ σε Έδεσσα και Αλμωπία. Ένα είναι σίγουρο...

Πως το "φαινόμενο" Τζάκρη θα κάνει περίπατο... στο Ν.Πέλλας κι ασφαλώς είναι η μόνη σίγουρα εκλεγμένη Βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, εν αναμονή των υπολοίπων τριών!!!


taxalia/papas
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη