5 Ιουλ 2019

Οργή στο Twitter για Τσίπρα: Γελούσε αναφερόμενος σε νεκρούς πιλότους (εικόνες)

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι χρήστες του διαδικτύου τη συνέντευξη του
Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Σρόιτερ μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Από τα όσα είπε ο πρωθυπουργός δύο ήταν τα σημεία που συγκέντρωσαν τα περισσότερα σχόλια των πολιτών όπως προκύπτει από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στο Twitter.


Το πρώτο σημείο που προκάλεσε την οργή των πολιτών ήταν η... γελαστή περιγραφή από τον Αλέξη Τσίπρα του πρώτου τηλεφωνήματος που έλαβε όταν μπήκε στο Μαξίμου και ήταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την συντριβή ελληνικού F-16 στις 26 Ιανουαρίου 2015 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας από την οποία έχασαν τη ζωή τους οι δύο Έλληνες πιλότοι, ο μηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης και ο σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας.

Στο ίδιο δυστύχημα είχαν χάσει τη ζωή τους εννέα Γάλλοι ενώ άλλα 17 άτομα - Γάλλοι και Ιταλοί - είχαν τραυματιστεί σοβαρά.
Το ελληνικό F-16 Block 50 της 341 Μοίρας συνετρίβη κατά τη διάρκεια της απογείωσηςαπό την αεροπορική βάση Los Llanos με τη έρευνα να δείχνει ότι είχε γίνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις.


Το Μαξίμου είναι σκοτεινό, το τριψήφιο χτύπησε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είπε πως έπεσε ένα μαχητικό αεροσκάφος, σκοτώθηκαν 2 έλληνες πιλότοι κι άλλοι 8 σε άσκηση, αχαχαχαχα! https://youtu.be/FUDAbgWo_78?t=165 

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Νατάσσα Συλλιγνάκη🐞
Ο μόλις έκανε χιουμοράκι για το 'ποδαρικό' τηλεφώνημα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με την πτώση Ελλ. μαχητικού αεροπλάνου στη Μαδρίτη, που παριμπτόντως πέθαναν και 2 Έλληνες αξιωματικοί!!!

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Μάικλ
Ο MΟΛΙΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη ΒΙΚΥ ΜΑΡΤΣΕΛΟΥ
Ο Τσιπρας με τις συνεντευξεις παιζει το τελευταιο του χαρτι θελοντας να παρουσιασει ενα ανθρωπινο καθημερηνο προσωπο ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ 4 5 ΧΡΟΝΙΑ

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη MAYROS GATOS


Το δεύτερο είχε να κάνει με την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα ότι «τα βράδια κοιμάμαι απολύτως ήσυχος με την συνείδησή μου» με πιο χαρακτηριστικό σχόλιο το «αριστερός και συνείδηση, σχήμα οξύμωρο».

Άλλοι επικεντρώνονται στα δώρα που πήρε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παραμονή του στο Μαξίμου και άλλοι στο γεγονός της αναχώρησής του.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:
Τσίπρας στον Alpha: Τα βράδια κοιμάμαι απολύτως ήσυχος με την συνείδησή μου Όχι ότι είναι σε αρμονία η συνείδηση του απλά δεν έχει συνείδηση ούτε καν συναισθηματική νοημοσύνη Ένας παρτάκιας εαυτούλης είναι ασυνείδητος

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη MARDOU
«Η ειλικρίνεια είναι το μοναδικό στέρεο έδαφος για κάθε συνείδηση.»

Ιμάνουελ Καντ (1724 – 1804)..

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη John Hal
στον : Τα βράδια κοιμάμαι απολύτως ήσυχος με την συνείδησή μου
Συμπέρασμα : Με κατάλληλη φαρμακευτική υποστήριξη και όλη χώρα να έχεις δώσει για έναν αιώνα στους ξένους το βράδυ κοιμάσαι σαν πουλάκι. Η επιστήμη κάνει θαύματα.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Kire Kitanovski
ο τσιπρας λεει ότι με το που πάτησε Μαξίμου χτύπησε το κόκκινο τηλέφωνο όπου ήταν ο αρχηγός γεεθα που τον ενημέρωσε για πτώση μαχητικού που κόστισε τη ζωή στους πιλότους.
αυτός κ αν είναι ο ορισμός του γκαντέμη.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη αμεσoγιδοκρατία


Ο Αλέξης Τσίπρας θυμάται την πρώτη του εμπειρία στο Μέγαρο Μαξίμου το 2015 - να ενημερώνεται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την πτώση του F-16 στην Ισπανία, που κόστισε τη ζωή στους Σμηναγούς Παναγιώτη Λάσκαρη & Αθανάσιο Ζάγκα - και *γελάει*. Οι πεσόντες μας αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό.

499 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Σε άλλα νέα της ημέρας ο Τσίπρας έδειξε τα δώρα του στον Σροιτερ στο Μαξίμου όπου είχε καράβια , μπάλες μπάσκετ,ξύλινους ινδιάνους ,πένες κτλπ...
Δυσκολη η μετακόμιση αδερφέ μου...εκτός από την κούραση το πακετάρισμα ξυπνά και αναμνήσεις.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Χρυσος Θανος
Τώρα στον Alpha ο Τσίπρας αποχαιρετά το Μαξιμου, με τον Σρόιτερ.
Λέει επίσης οτι έλυσε προβληματα μετά απο συζήτηση με τις καθαρίστριες...
Έτσι εξηγείται...

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Omorfimera
Τσίπρας στον Alpha: Τα βράδια κοιμάμαι απολύτως ήσυχος με την συνείδησή μου Όχι ότι είναι σε αρμονία η συνείδηση του απλά δεν έχει συνείδηση ούτε καν συναισθηματική νοημοσύνη Ένας παρτάκιας εαυτούλης είναι ασυνείδητος

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη MARDOU
Ο χυδαιότατος χαζογελά και διασκεδάζει στον .
Δεν έβρισκε το τηλέφωνο, μα όταν το σήκωσε του είπαν ότι σκοτώθηκαν οι σμηναγοί Λάσκαρης και Ζάγκας σε δυστύχημα.
Ξεκαρδιστήκαμε ρε διάτρητε.
Πώς μπορεί να περιγελά τη μνήμη τους ο αναίσχυντος;

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Theodoros Iliopoulos

Τσίπρας - Σροιτερ στον ΑLPHA τώρα.
Σεμινάριο "το γελαστό παιδί με το στιλέτο" η πώς να αδειάσετε τους συνεργάτες σας και να βγείτε λάδι.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Maria Kapsi
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη