Νέο Υπουργικό Συμβούλιο: Ούτε ένα όνομα από τη Θεσσαλονίκη

8 Ιουλ 2019

Η φράση της ημέρας, όπως συμβαίνει μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, είναι "ποιά ονόματα παίζουν για τους υπουργικούς θώκους". Ανάμεσα λοιπόν στα ονόματα που "παίζουν" δεν υπάρχει κανείς Θεσσαλονικιός! Αν το συνδυάσουμε με το άλλο γεγονός, ότι η Θεσσαλονίκη υποεκπροσωπείται και από βουλευτές, καθώς την επιλέγουν πολλοί αρχηγοί, με αποτέλεσμα να χάνει έδρες από κατοίκους Αθηνών, δεν πρέπει να είμαστε και πολύ χαρούμενοι...

Και δεν ξέρουμε αν θα κρατήσει τελικά το "υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης" ο Κ.Μητσοτάκης, αν θα το αναβαθμίσει, αν θα το υποβαθμίσει ή αν θα το ...εξαφανίσει.

Να θυμίσουμε πάντως, ότι ο άνθρωπος που φέρνει σταθερά επί 20 χρόνια τις περισσότερες ψήφους στη Ν.Δ. είναι ο Κώστας Γκιουλέκας και κάποτε θα πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα αυτή η επιτυχία από το κόμμα του. Δεν μπορεί να υπουργοποιούνται "πουθενάδες" που δεν παίρνουν την ψήφο της γυναίκας τους και να μένουν "στην απέξω", άνθρωποι που φέρνουν μόνοι τους το 50%  των ψήφων ενός κόμματος. Η δημοκρατία είναι αντιπροσωπευτική, ο κόσμος θέλει να κυβερνάται απ΄αυτούς που ψηφίζει κι όχι από εξωκοινοβουλευτικούς ή αποτυχώντες.

Πηγή: https://makpress.blogspot.com/2019/07/blog-post_78.html

ΟΛΟΙ οι βουλευτές στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης


Απέτυχε να εκλεγεί ο Τέρενς Κουίκ

Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη