20 Ιουλ 2019

Οι αντιδράσεις των παρουσιαστών των δελτίων ειδήσεων την ώρα του σεισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σεισμός που ταρακούνησε την Αθήνα, βρήκε πολλούς ανθρώπους στις
δουλειές τους, όπως επίσης και πολλούς παρουσιαστές.
Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star Ελένη Τσαγκά; Αρχικά ήταν αρκετά ψύχραιμη, παρά το γεγονός πως το στούντιο ταρακουνήθηκε, προσπάθησε να καθησυχάσει και τον κόσμο….

Μετά τον πρώτο σεισμό των 5,1 Ρίχτερ, όμως, έγινε ένας ισχυρός μετασεισμός 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Αθήνα , η Ελένη Τσαγκά, ζωντανά από τον «αέρα» του STAR είπε…

«Το στούντιο κουνιέται. Προσπαθούμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Είναι δυνατός μετασεισμός, είμαστε καλά όμως…» , όμως δεν φαινόταν και τόσο ψύχραιμη…

«Κανονικά θα έπρεπε να μπω κάτω από το τραπέζι, αλλά δεν το επιτρέπει η θέση μου», είπε η δημοσιογράφος του STAR, χωρίς να χάνει το χιούμορ της, όμως ο τρόμος ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπό της.

    
Πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ τη στιγμή που γίνεται ο σεισμός στην Αθήνα και ήταν στον αέρα; Ο παρουσιαστής Απόστολος Μαγγηριάδης ταραγμένος ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι μόλις έγινε δυνατός σεισμός! Δείτε την πρώτη του παρουσιαστή τη στιγμή που γίνεται ο σεισμός!


H στιγμή λοιπόν της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στην Αττική, βρήκε την γνωστή παρουσιάστρια, Λίνα Δρούγκα, στο στούντιο του OPEN να παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Διαχειρίστηκε λοιπόν το συμβάν αρκετά ψύχραιμα, ενώ η κάμερα την κατέγραψε φυσικά την ώρα που κουνιόταν λόγω της σεισμικής δόνησης. Άλλωστε, έχει την εμπειρία που δεν υπήρχε περίπτωση να πανικοβληθεί on air. «Γίνεται σεισμός, διαρκεί αρκετά. Ελπίζουμε να μην έχουμε απώλειες και να μην υπάρχουν ζημιές. Θα τα παρακαλουθούμε όλα αυτά», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Ελπίζουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να πάμε όλα καλά. Θα επικοινωνήσουμε με το Αστεροσκοπείο και σε λίγα ώρα θα έχουμε νεότερα για το πόσο ισχυρός ήταν ο σεισμός που σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά».




Ο Σπύρος Χαριτάτος στην ΕΡΤ την ώρα του σεισμού

Στις 14.13, όταν και ξέσπασε ο σεισμός στην Αθήνα, βρισκόταν στην ΕΡΤ σε εξέλιξη η εκπομπή «Για την Ελλάδα» με τον Σπύρο Χαριτάτο. Ο δημοσιογράφος είχε καλεσμένο τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου Αγγελο Συρίγο, όταν ξεκίνησε ο σεισμός. «Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι γιατί έχουμε σεισμική δόνηση και να συνεχίσουμε την εκπομπή μας και ό, τι νεότερο έχουμε θα σας ενημερώσουμε» δήλωσε εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος.




ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη