5 Ιουλ 2019

Κοντά στις καινοτόμες επιχειρήσεις ο υποψήφιος Βουλευτής Αν.Χατζηβασιλείου

Μια «ανάσα» πλέον πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου ,ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Αναστάσιος Χατζηβασιλείου συνεχίζει τις επαφές με πολίτες, φορείς και
επιχειρήσεις του Νομού Σερρών.

Ένας ακόμη σταθμός του υποψηφίου βουλευτή ήταν δύο σερραϊκές επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Ο λόγος για τις εταιρίες LAVERA Βιολογικά Καλλυντικά και ΛΑΤΡΟΒΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ,έλαια και προϊόντα ελαίου.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει τόσο με τις διοικήσεις των εταιριών όσο και με τους εργαζομένους. Ο κ. Χατζηβασιλείου άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή τους προβληματισμούς αλλά και τις προτάσεις τους για ενίσχυση και προώθηση των καινοτόμων επιχειρήσεων και ακολούθως ανέλυσε το σχέδιο της Ν.Δ. προς αυτή την κατεύθυνση, το οποίο θέτει ως βασική προτεραιότητα την ενίσχυση του καινοτόμου επιχειρείν.

Ο υποψήφιος Βουλευτής δήλωσε χαρακτηριστικά : «Το νέο παραγωγικό μοντέλο που χρειάζεται η Ελληνική Οικονομία ώστε να αφήσει πίσω της οριστικά την κρίση και την ύφεση, θα πρέπει να έχει στο επίκεντρο του την καινοτομία. Η καινοτομική επιχειρηματικότητα μπορεί να έχει σημαντική αναπτυξιακή συμβολή, να δημιουργήσει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας και πολλές και καλές νέες θέσεις εργασίας. Για αυτό και η ΝΔ θα στηρίξει τις καινοτόμες επιχειρήσεις όλης της χώρας. Ειδικά στις Σέρρες, έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε μερικές από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις. Μπορούμε μαζί να δουλέψουμε σκληρά για να στηρίξουμε κάθε ελληνική επιχειρηματική πρωτοβουλία»





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη