25 Αυγ 2019

Η νέα… πλανητική γκάφα του Τσίπρα!

Μετά από τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη και τις… 360 μοίρες, η μοίρα του Αλέξη Τσίπρα είναι να υποπίτει σε γκάφες.


Η νέα γκάφα έχει διαπλανητική διάσταση και φυσικά άλλο ήθελε να πει και άλλο του βγήκε. “Οι φωτιές στον Αμαζόνιο”, έγραψε, “απειλούν, όχι κάποια μακρινή γειτονιά του πλανήτη, αλλά το κοινό μας σπίτι. Τη γη».


Αυτό υπογραμμίζει, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Προφανώς ήθελε να πει ότι οι φωτιές στον Αμαζόνιο δεν απειλούν κάποια μακρινή γειτονιά του πλανητικού συστήματος, γιατί διαφορετικά δεν βγάζει νόημα αφού ο πλανήτης που κατοικούμε είναι η γη!

Εκτός κι αν ο Αλέξης Τσίπρας νομίζει ότι η γη είναι κάτι σαν τη Λέσβο και ο πλανήτης είναι κάτι σα να λέμε Μυτιλήνη. Τα υπόλοιπα που αναφέρει δεν είναι παρά το ποιηματάκι που λένε όσοι διακονούν την εναλλακτική οικολογία, αλλά την ευαισθησία τους για το περιβάλλον την εξαντλούν στα δάση που καίγονται και όχι στα σπίτια και στις περιουσίες που καταστρέφονται από κάτι “εναλλακτικούς”.

Διότι δεν υπάρχει άνθρωπος, πέραν των ιδιωτών(βλακών), που να έχουν αντίρρηση σε αυτά που αναφέρει ο ταλαντούχος κύριος Τσίπρας, αλλά το περιβάλλον δεν είναι μόνο τα δάση. Είναι και οι πόλεις, τα κτίρια και οι άνθρωποι που καίγονται μέσα στα σπίτια τους από κάποιους παρεκκλίνοτες από το κοινωνικά παραδεκτό.

Κατά τα λοιπά και μέχρι να καταλάβει ο κύριος Τσίπρας ότι ζει στον πλανήτη γη και ότι εκεί είναι το κοινό μας σπίτι, ας φροντίσει να μαζέψει κάποιους δικούς του που ετοιμάζονται(με εκλυτικό αίτιο το άσυλο) να… αλλάξουν το περιβάλλον.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη