8 Σεπ 2019

ΠΑΟΚ: Εντυπωσιακά οικονομικά οφέλη του PAOK TV στα πρώτα παιχνίδια

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να ανακοινώσουν, τις προσεχείς ημέρες, πακέτα
συνδρομών για το PAOK TV, καθώς η απόφαση για την μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος της..

Super League 1 είναι πλέον οριστική. Οι λόγοι που οδήγησαν τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι πολλοί.


Το ενδιαφέρον της Alter Ego, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, για την απόκτηση της Nova, αποτέλεσε το... κερασάκι στη τούρτα, καθώς οι «ασπρόμαυροι» είχαν πάρει τα μηνύματα και προχώρησαν σε μια πρωτοποριακή για τα Ελληνικά δεδομένα κίνηση. Την ίδια στιγμή, τα πρώτα οικονομικά οφέλη από την λειτουργία του PAOK TV εμφανίστηκαν, και η αλήθεια είναι πως αυτά είναι που έπεισαν και τους τελευταίους δύσπιστους για το εγχείρημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «καθαρές» εισπράξεις από την μετάδοση των αγώνων του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πανιώνιο, άγγιξαν τις 500.000 Ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αν υπολογίσει κανείς πως η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στη λίστα με τα «εμπορικά» παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα 11 εντός έδρας αγώνες για την κανονική περίοδο και άλλους 5 εφόσον τερματίσει στη πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.
Σε αυτούς τους 16 αγώνες συγκαταλέγονται τα πέντε ματς τίτλου στα πλέι οφ συν τα τέσσερα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη. Δηλαδή, παραπάνω από τα μισά ματς είναι «εμπορικά», με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο όχι μόνο για τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και για εκείνους του αντιπάλου του.
Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να προσπαθήσει να σταθεί στα πόδια του και να βγει στην αγορά με στόχο να φέρει στα ταμεία του τα χρήματα θεώρησε πως δικαιούταν με βάση την εμπορικότητα του ονόματός του, και τα πρώτα δείγματα γραφής του PAOK TV δείχνουν πως το εγχείρημα μπορεί να αποδώσει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη