23 Δεκ 2019

Συμμαχία Αθήνας-LNA κατά Άγκυρας – Δένδιας: «Συμφωνούμε με τις θέσεις του Χαφτάρ»

Η συμμαχία Ελλάδας-LNA είναι πλέον γεγονός. Αυτό επιβεβαίωσε ο ΥΠΕΞ Ν. Δένδιας σε ανάρτηση στο twitter του.


Τι έγραψε στο λογαριασμό του:

Με ιδιαίτερη χαρά άκουσα τις θέσεις του Στρατάρχη Khalifa Haftar, οι οποίες συμπίπτουν με τις δικές μας, για την απόλυτη ακυρότητα των δύο μνημονίων και για το πόσο επιβλαβή είναι για τον λαό και την κοινωνία της Λιβύης, όπως και για τη σταθερότητα στην περιοχή.


Με ιδιαίτερη χαρά άκουσα τις θέσεις του Στρατάρχη Khalifa Haftar, οι οποίες συμπίπτουν με τις δικές μας, για την απόλυτη ακυρότητα των δύο μνημονίων και για το πόσο επιβλαβή είναι για τον λαό και την κοινωνία της Λιβύης, όπως και για τη σταθερότητα στην περιοχή. (2/3)

33 people are talking about this
Στο Κάιρο είδα τον Αιγύπτιο ομόλογό μου με τον οποίο συζητήσαμε για τα αποτελέσματα της πρωινής μου επίσκεψης στη Λιβύη, ενώ τον ενημέρωσα και για τις επαφές μου την προηγούμενη εβδομάδα, με τη Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ και την Ιορδανία. (3/3)

24 people are talking about this

Συναντήθηκα με τον Στρατάρχη Khalifa Haftar, τον αρχηγό του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στη Βεγγάζη, με τον οποίο είχαμε μια συζήτηση για τα ευρύτερα θέματα της περιοχής, αλλά και για τα θέματα των δύο MoU που υπέγραψε η κυβέρνηση της Τρίπολης με την Τουρκία. (1/3)

34 people are talking about this
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη