1 Οκτ 2024

Το Ισραήλ απελευθερώνει τον Δυτικό Κόσμο Πως σχεδιάστηκε το Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου 2023


Το Ισραήλ απελευθερώνει τον δυτικό κόσμο από τον ισλαμοφασισμό. Ποιος το εμπόδιζε ως τώρα; Μα το deep state που ελέγχει κατ΄ εξοχήν το Κόμμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ και το οποίο σχεδιάζει τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο ως πόλεμο του Ισλάμ εναντίον της δύσης.

By Pendulum

Οι διαρκείς νίκες του Ισραήλ προκαλούν τρόμο και στους ανά την Ευρώπη Ισλαμοφασίστες τους οποίους επέβαλε το deep state διά μέσω των ΜΚΟ και της πίεσης που ασκεί στους ηγέτες puppets της Ατζέντας 2030.


Είναι η Ατζέντα που έχει βάλει στο στόχαστρο τη κοστοβόρα δυτική οικογένεια, επιδιώκει δλδ τον αφανισμό της. Έτσι στα πρότυπα της Ισπανικής Γρίπης έστησαν την planδημία COVID ώστε να επιβάλουν τα εμβόλια ευθανασίας ως ασφαλή και αποτελεσματικά, ενώ αξιοποιούν κάθε εργαλείο που τρολάρει τη δυτική οικογένεια όπως είναι οι WOKE και lgtbq εμμονές, οι τεκνοθεσίες των gay, η εργαστηριακή κλιματική κρίση με την αξιοποίηση του HAARP ( ο Daniel της Θεσσαλίας και η Helen των ΗΠΑ έχουν κοινή προέλευση), οι παραγωγές του διεφθαρμένου Hollywood επίσης σε αυτή τη κατεύθυνση, όπως ακόμη η ελεγχόμενη παιδεία (δες τον αντισημιτισμό στα κορυφαία κολλέγια των ΗΠΑ) και πάει λέγοντας.

Είναι το ίδιο το deep state που έστειλε τους ναζί της Hamas να προκαλέσουν το νέο Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου στο Νότιο Ισραήλ και στη συνέχεια με τις ιδιωτικές τους εταιρίες όπως είναι ο OHE, o ΠΟΥ, ο Ερυθρός Σταυρός και φυσικά η Ε.Ε. της Ursula η οποία πρωταγωνίστησε στην επιβολή των εμβολίων ευθανασίας COVID αλλά και στη κατασκευή γεγονότων Μαύρου Κύκνου όπως το Μάτι, τα Τέμπη, η καταστροφή του Θεσσαλικού Κάμπου, οι εργαστηριακές πυρκαγιές, κλπ.


Σε προηγούμενη ανάρτησή μας παρουσιάσαμε τον επικεφαλής του ΠΟΥ να συγχαίρει τον θρύλο του NBA επειδή έλαβε τα εμβόλια COVID και παρακίνησε δημόσια τους θαυμαστές του να τον μιμηθούν.

-Σ’ ευχαριστώ Dikembe Mutombo, που μοιράζεσαι αυτό το ισχυρό μήνυμα συμβουλών και ελπίδας να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να παραμείνουν ασφαλείς από τον #COVID19. Dikembe, είσαι αληθινός πρωταθλητής εντός και εκτός παρκέ…

Με αυτά τα λόγια ο δυστοπικός επικεφαλής του ΠΟΥ, Tedros Ghebreyesus ευχαριστούσε στις 24 Δεκεμβρίου του 2021 τον κορυφαίο θρύλο του NBA Dikembe Mutombo, ο οποίος αφού έλαβε τη 2η δόση του εμβολίου COVID έκρινε σκόπιμο να παρακινήσει τους θαυμαστές του καθώς και το κόσμο εκεί έξω να τον μιμηθεί.


Η συνέχεια έχει ως εξής και είναι μάλλον η αναμενόμενη. Τον Οκτώβριο του 2022 ανακοίνωσε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο-λίγες ώρες πριν ο μόλις 58 ετών Dikembe Mutombo θα ταξίδευε στην αιωνιότητα.

Η συνεχεια ΕΔΩ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη