21 Ιαν 2020

Μακελειό στη Βάρη: Στο «μικροσκόπιο» οι τρεις συλλήψεις στη Γλυφάδα

Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας μπαίνει ξανά η υπόθεση σύλληψης ενός Σέρβου και
δύο Κροατών, τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου, στη Γλυφάδα.

Υπάρχουν υπόνοιες ότι ενδεχομένως αυτή σχετίζεται με τη διπλή δολοφονία στην ταβέρνα στη Βάρη το απόγευμα της Κυριακής.

Τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου οι τρεις άνδρες είχαν διαπληκτιστεί με θαμώνες και υπαλλήλους σε μπαρ της Γλυφάδας, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Λίγο αφότου έφυγαν από το νυχτερινό κέντρο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το δημοσίευμα αναφέρει πως τη στιγμή της σύλληψης, ο ένας είχε στην κατοχή του ένα όπλο με σβησμένο τον σειριακό αριθμό και ο δεύτερος εκτιμάται ότι όταν είδε τους αστυνομικούς πρόλαβε και πέταξε το δικό του όπλο.

Πηγή της Αστυνομίας σημειώνει πως οι τρεις συλληφθέντες βρίσκονταν στη χώρα μας με πλαστά στοιχεία και έμεναν σε σπίτια που είχαν μισθώσει μέσω Airbnb. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, όλοι ήταν Σέρβοι.

Αρχικά, οι αστυνομικοί έκριναν την υπόθεση της Γλυφάδας ως χαμηλού ερευνητικού ενδιαφέροντος. Ωστόσο, μετά τη διπλή δολοφονία, οι αρχές την επανεξετάζουν και ερευνούν το ενδεχόμενο οι τρεις πρωταγωνιστές του επεισοδίου στη Γλυφάδα να σχετίζονται με τους δύο διεθνώς διωκόμενους Μαυροβούνιους, που δολοφονήθηκαν την Κυριακή στην ταβέρνα στη Βάρη.

Οι σύζυγοι των δύο ανδρών που δολοφονήθηκαν την Κυριακή κατέθεσαν στην Αστυνομία. Οι δύο γυναίκες αρχικά είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζαν που έμεναν οι σύζυγοί τους και πως ήρθαν στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τον ALPHA.

Όσο περνούσαν οι ώρες, οι δύο γυναίκες είπαν ότι έμεναν σε ένα σπίτι και σε ένα ξενοδοχείο και πως διαρκώς άλλαζαν σπίτια και ξενοδοχεία.

Επίσης, τόνισαν ότι δεν είχαν αυτοκίνητο και ότι μετακινούνταν με ταξί που δεν τον καλούσαν αλλά το έβρισκαν στο δρόμο. Ωστόσο, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών δεν πιστεύει τα όσα κατέθεσαν οι δύο γυναίκες γιατί θεωρούν ότι οι ίδιες δεν θέλουν η Αστυνομία να βρει το σπίτι των δύο θυμάτων, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη