24 Φεβ 2020

30 ύποπτα κρούσματα Κορονα’ι’ού στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Είναι όλοι φοιτητές!

30 φοιτητές στο Palm Beach County έχουν εκτεθεί στο κορωναϊό

και οι φοιτητές στην Πενσυλβανία βρίσκονται επίσης σε καραντίνα.

Οι πανεπιστημιακές σχολές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες μπαίνουν σε καραντίνα λόγω του Κορονα’ι’ού.

30 μαθητές στο Palm Beach County έχουν ενημερωθεί για να παραμείνουν στο σπίτι επειδή ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στον κορωναϊό σε μια διάσκεψη το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα παρακολούθησε μια εκδήλωση των Ηνωμένων Εθνών στο Πανεπιστήμιο Yale του Κοννέκτικατ, η οποία σταμάτησε σύντομα όταν το πανεπιστήμιο γνωστοποίησε στους συμμετέχοντες ότι ένας φοιτητής από την Κίνα με βήχα και πυρετό ήταν ύποπτος για Κορονα’ι’ό.
Ο Κινέζος φοιτητής εξετάστηκε θετικά για τη γρίπη και απομονώθηκε ενώ περίμενε την επανάληψη των εξετάσεων για κορωναϊό.
Εν τω μεταξύ, τα πανεπιστήμια σε ολόκληρη τη Φλόριντα φέρνουν πίσω τους φοιτητές που σπουδάζουν στην Κίνα.
Οι επτά σπουδαστές της FIU στην Κίνα βρίσκονται στη διαδικασία επιστροφής στο σπίτι και θα συνεχίσουν το εξάμηνο τους στη Νότια Φλόριντα.

«Μια ομάδα FIU εργάστηκε μια μέρα για να βοηθήσει τους μαθητές να εξασφαλίσουν πτήσεις από την Κίνα», δήλωσε ο Maydel Santana, βοηθός αντιπροέδρου επικοινωνίας για τη FIU. «Οι σπουδαστές μας βρίσκονται στο Tianjin, το οποίο απέχει περισσότερο από 600 μίλια από το Wuhan και επί του παρόντος δεν βρίσκεται υπό κλειστή θέση. Αναμένουμε ότι οι μαθητές θα αρχίσουν να φτάνουν στο Μαϊάμι την Τετάρτη και τα περισσότερα μέλη της ομάδας θα επιστρέψουν στις ΗΠΑ τις επόμενες ημέρες. «
http://www.coronavirusoutbreakmap.com/listings/coronavirus-florida/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CORONA VIRUS OUT BREAK MAP : Corfiatiko.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη