1 Απρ 2020

Χαρδαλιάς: Απαράδεκτη η εικόνα έξω από τις τράπεζες! Τι μέτρα θα συζητηθούν με τους εκπροσώπους των Τραπεζών

Για απαράδεκτη εικόνα έξω από τις Τράπεζες σε διάφορες περιοχές της χώρας μίλησε ο
υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Να σημειωθεί ότι σήμερα εκατοντάδες κυρίως ηλικιωμένοι πελάτες τραπεζών συγκεντρώθηκαν έξω από τα υποκαταστήματα προκειμένου να εισπράξουν κυρίως τις συντάξεις τους. Γεγονός βέβαια που αυξάνει τον κίνδυνο διασποράς του ιού λόγω και του συνωστιμού που παρατηρήθηκε.

Οι τράπεζες

Η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών σημείωσε από την πλευρά της: « Η εικόνα που είδαμε σήμερα δεν δικαιολογείται μετά τα μέτρα που έχουν ληφθεί.

Τα τραπεζικά καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοικτά. όλοι έχουμε πλήρη πρόσβαση στα καταστήματα χωρίς κανένα περιορισμό. Όμως είναι σαφές ότι η εξυπηρέτηση αυτή θα πρέπει να γίνει με αυστηρή προσήλωση στα μέτρα και να σεβαστούμε τον εαυτό μας και τους εργαζομένους. Χρειαζόμαστε μία πειθαρχία για να έχουμε πλήρη ελευθερία στο μέλλον».

Η εκπρόσωπος των Τραπεζών έκανε έκκληση προς όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες και οι ευαπθείς ομαδες του πληθυσμού.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr στην περίπτωση που συνεχισθεί η σημερινή εικόνα στα υποκαταστήματα των Τραπεζών, δεν αποκλείεται να ληφθούν περιοριστικά μέτρα.

Πάντως η κυβέρνηση όπως ανακοίνωση ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, επισπεύδονται οι διαδικασίες για απλοποίηση των ενεργειών αλλά και της περαιτέρω ψηφιοποίησής τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη