4 Ιουλ 2020

Γ. Τράγκας: Καταφεύγω στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ε.Ε. και σε όλες τις Διεθνείς Ενώσεις γιατί ο Μητσοτάκης έχει άσβεστο μίσος απέναντί μου

Διαβάστε ολόκληρο το εξώδικο του Κ. Μητσοτάκη στον REAL FM, το 2016, που ζητούσε από τότε την φίμωση του
δημοσιογράφου

Επειδή φοβάμαι για την ζωή μου.

Επειδή πιστεύω ότι ο σημερινός πρωθυπουργός έχει νοσηρή σκέψη και ψυχή.

Επειδή από την ημέρα που εισήλθε στην πολιτική έδειξε ότι απεχθάνεται την ελευθεροτυπία και την δημοσιογραφική κριτική.

Επειδή συμπαθεί μόνο όσους τον αποθεώνουν, τον επευφημούν και τον αναγνωρίζουν ως «μεγάλο ηγέτη».

Επειδή είναι ηλίου φαεινότερον ότι επί των ημερών του παρεμποδίζομαι ποικιλοτρόπως και μου απαγορεύεται το συνταγματικό μου δικαίωμα να ασκώ ελεύθερα το επάγγελμά μου και να διατυπώνω αβίαστα τις απόψεις μου, έδωσα εντολή στους συνηγόρους μου να προσφύγουν στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης, στο Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου και σε όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς οργανώσεις που υπερασπίζονται την δημοκρατία, την αντίθετη άποψη και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.

Οι πρωθυπουργικές επιθέσεις εναντίον μου, δηλαδή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήδη χρονίζουν και έχουν να κάνουν όχι μόνο με την κριτική μου για τις πολιτικές επιλογές του, την πολιτική συμπεριφορά του, αλλά κυρίως για τις έρευνες, τα ρεπορτάζ, τα σχόλια μου, απέναντι στην οικονομική κατοχή που υφίσταται η πατρίδα και την απάνθρωπη συμπεριφορά φίλων του απέναντι στον ελληνικό λαό.

Όσα έχω πει σε βάρος του ασκώντας ελεύθερη κριτική, εδώ και χρόνια, είναι αυταπόδεικτα.

Ουδέποτε ως Έλληνας πολιτικός και γόνος μεγάλης πολιτικής οικογένειας ετόλμησε να ψελλίσει κάτι εναντίον των γερμανικών προσβολών που υπέστη ο ελληνικός λαός και των όσων έλεγαν οι Γερμανοί φίλοι του .

Ουδέποτε βρήκε κάτι κακό ή ανθελληνικό σε όσα δήλωσαν κατά καιρούς για τους Έλληνες η κυρία Μέρκελ, ο κύριος Σόιμπλε και όλοι οι Βαυαροί ανθέλληνες.

Ουδέποτε κατηγόρησε το Βερολίνο ότι κρύβεται πίσω από τις κινήσεις του Σημίτη στο Αιγαίο (συμφωνία Μαδρίτης) ή πίσω από τη συμφωνία των Πρεσπών.


Οι Έλληνες πολίτες επί 10 έτη υπέστησαν τα πάνδεινα από τους Γερμανούς και ο κύριος Μητσοτάκης δεν ετόλμησε να πει μια λέξη παρηγοριάς.

Αντίθετα επέδειξε αποκρουστικό πολιτικό πρόσωπο, ψηφίζοντας ΝΑΙ για όλα τα μνημόνια, απολύοντας καθαρίστριες και μιλώντας με ιταμό ύφος για τους συμβασιούχους στην Βουλή.

Επεδίωξε να απολυθώ από την εργασία μου στον REAL FM με δεκάδες sms προς τον ιδιοκτήτη του. Έφτασε στο σημείο στις 9/2/2016 ως πρόεδρος της Ν.Δ. και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στείλει εξώδικο κατά της Ανώνυμης Εταιρείας Ραδιοφώνου και να ζητήσει να τον «προσκυνήσω» ραδιοφωνικά, διαβάζοντας δήλωση που συνέταξε ο ίδιος χωρίς να αναφέρω τα σημεία των εκπομπών μου, τα οποία θεώρησε προσβλητικά!!

Τελικά, οι πιέσεις του προς τον REAL FM είχαν ως αποτέλεσμα να απομακρυνθώ λίγο αργότερα. Για άλλους «λόγους» και με άλλα επιχειρήματα.

Επειδή ως Έλληνας πολίτης, ως ένα από τα παλαιότερα τακτικά μέλη της Ένωσης Συντακτών, της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Δημοσιογράφων, ως παλαιός γενικός διευθυντής πολλών εφημερίδων και ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, ως ιδρυτής και δημιουργός 15 τουλάχιστον ραδιοφωνικών σταθμών, με χιλιάδες εκπομπές στο ενεργητικό μου και εκατοντάδες δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό, με κατάλευκο ποινικό μητρώο επί 54 έτη, αισθάνομαι πλέον ότι με διώκει με άσβεστο μίσος ένας πρωθυπουργός, ο οποίος όχι μόνο επιδιώκει να με φιμώσει, αλλά και να με εξοντώσει ως άνθρωπο και οικογενειάρχη. Για αυτό και καταφεύγω τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ σε όλες τις αρμόδιες οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις δικαστικές αρχές.

Ανασύροντας χθες από το αρχείο μου το εξώδικο που απέστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον REAL FM, διαβάζοντάς το, διαπίστωσα ποιος ήταν ο εντολέας για τον εξοστρακισμό μου από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM και το ACTION24.


Ο σημερινός πρωθυπουργός, τότε πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απειλεί ευθέως τη διοίκηση του σταθμού για όσα σχολιάζω για την φιλογερμανική και μνημονιακή πολιτική του στις εκπομπές μου. Αναφέρει μάλιστα ολόκληρα αποσπάσματα εκπομπών μου, που περιγράφω και αναλύω πόσο φιλογερμανός είναι και πόσο τον θέλει πρωθυπουργό στην Ελλάδα το Βερολίνο.

Το εξώδικο είναι απειλητικό, τόσο προς εμένα αλλά κυρίως προς την διεύθυνση του σταθμού, τον αδερφό του Νίκου Χατζηνικολάου, Στέργιο, και τον τότε διευθυντή προγράμματος, κ. Χρήστο Μπάρλα.

Επομένως είναι αντιληπτό ποιος με οδήγησε στις πόρτες της εξόδου, τόσο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΚΩΝ FM όσο και του ACTION24.

Για αυτό το λόγο, καλώ όσους εκτιμούν, όσους πιστεύουν ότι καλώς ομιλώ ελεύθερα, ότι καλώς σχολιάζω ελεύθερα την επικαιρότητα, ότι δικαίως ασκώ ελεύθερη κριτική, ότι έχω συνταγματικό δικαίωμα να το κάνω, να συνδράμουν στις προσπάθειές μου.

Σήμερα, δημοσιοποιώ το κείμενο του εξωδίκου που μου έστειλε ο κύριος Μητσοτάκης στον REAL FM, έτσι ώστε να γίνει αντιληπτό ποιος είναι ο εντολέας και ποιος ο υποκινητής των απομακρύνσεών μου από τον REAL FM, από τα Παραπολιτικά FM και από το ACTION24.

Δημοσιοποιώ για ακόμα φορά το εξώδικο του κυρίου Μητσοτάκη προς τον REAL FM και επισημαίνω ότι η μόνη φορά που συναντήθηκα μαζί του ήταν όταν με κάλεσε στο γραφείο του προκειμένου να με παρακαλέσει να υπερασπιστώ την σύζυγό του από «αήθεις» – όπως την χαρακτήρισε – δημοσιογραφικές επιθέσεις.

Πρέπει να σημειώσω ότι σε όλη τη διάρκεια του lockdown έπαιρνα τηλέφωνο μέλη της κυβέρνησής του και τους ανέλυα όχι μόνο τι συμβαίνει με τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών αλλά και τι θα συμβεί με τον ερχομό της φτώχειας στην Ελλάδα.



Δείτε το εξώδικο:







crashonline.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη