28 Ιουλ 2020

Του Covid 19 το... στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης και το «εξαφανισμένο» ΑΤ Ακροπόλεως

Δεχθήκαμε μια τεκμηριωμένη όσο και σοβαρή καταγγελία από ομάδα κατοίκων που
διαμένουν στο Μοναστηράκι - και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης- και θεωρούμε πως κάποια αρμόδια υπηρεσία (είτε ο ΕΟΔΥ, είτε η ΕΛΑΣ) οφείλουν να την διερευνήσουν:

"Ο κορωνοϊός είναι εδώ λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά η παραβίαση της εγκυκλίου για τη λειτουργία των καφενείων, μπαρ, καφέ δε φαίνεται να έχει υποπέσει στην αντίληψη κι ούτε να ανησυχεί, ούτε καν έχει ταρακουνήσει το ΑΤ Ακροπόλεως

Η διαχρονική ΑΠΡΑΞΙΑ κάποιων αστυνομικών του συγκεκριμένου τμήματος, κάνει ειδικά σήμερα τη ζωή των πολιτών επικίνδυνη και δύσκολη.


Όσες φορές κι αν έχουν καλέσει κάτοικοι και πολίτες επί ένα μήνα, για τα όσα κάθε βράδυ διαδραματίζονται στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, δεν πραγματοποιούνται πραγματικοί έλεγχοι ώστε να λειτουργούν με τους όρους της εγκυκλίου για τον covid19.

Κι όταν κάποιοι αστυνομικοί εμφανίζονται δεν "βρίσκουν" φυσικά καμιά παράβαση. Μια συμπεριφορά και μια πρακτική από το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών με τη μη εφαρμογή του πρωτοκόλλου λειτουργίας για τον covid19.

Ο συνωστισμός ο διπλασιασμός καθισμάτων και τα αντί covid πάρτυ οδηγούν στη αύξηση των κρουσμάτων αλλά παραμένει
Ατάραχο το ΑΤ για τον κορωνοιο και τις εγκυκλίους
Εξαφανισμένο το ΑΤ για τη λειτουργία μουσικής μέχρι στις 5 τα ξημερώματα
"Τυφλό" το ΑΤ στο διπλασιασμο καθισμάτων με ανθρώπους να τρώνε αγκαλιασμενοι .
"Κουφό" το ΑΤ στη μουσική των πάρτυ ως τα ξημερώματα με απίστευτο συνωστισμό ακόμα και σε στοές μέσα στο κέντρο της Αθήνας.
Τύφλα να έχουν τα μπιτσμπαρ των νησιών.
Κάποιος επιτέλους πρέπει να κάνει κάτι!

Κάτοικοι Πλατείας Αγίας Ειρήνης"









 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη