29 Οκτ 2020

Γιατί «εξαφάνισαν» από τη δημοσιότητα Γιαννάκο, Ρέτζιου, Σιώρα, Παπανικολάου;


Βασίλης ΣκουρήςΓιατί τις «ενοχλητικές φωνές» τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να τις επιζητούν.

Δεν ξέρω εάν το έχετε προσέξει, αλλά έχει το ενδιαφέρον του:

Εδώ και πολύ καιρό γνωστοί συνδικαλιστές, αγαπημένοι μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα των καναλιών, σταμάτησαν να καλούνται στις εκπομπές.

Ποιοι είναι οι κυριότεροι ίσως από αυτούς;

Τον Μιχάλη Γιαννάκο, για παράδειγμα, τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, θα τον θυμάστε από τις σχεδόν καθημερινές του εμφανίσεις στις τηλεοράσεις της εποχής της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και όταν πήγε σε λάθος υπουργείο τον …σανό, η παρουσία του στα κανάλια και στα ραδιόφωνα, ήταν απρόσκοπτη και συνεχής. Σήμερα, με εξαίρεση κάποια μικρά περιφερειακά κανάλια, παρά του ότι οι καθημερινές ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ είναι πολύ σημαντικές, ο Μιχάλης Γιαννάκος «εξαφανίστηκε’ από τη δημοσιότητα. Εξαίρεση μια φορά, που τον προσκάλεσε τηλεοπτικός σταθμός, κατά …Φαλήρου μεριά, αλλά όταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ άσκησε κριτική κάπου που δεν άρεσε τον …έκοψαν στον αέρα – και δεν τον ξανακάλεσαν!

«Ανεπιθύμητοι» πλέον είναι και οι συνδικαλιστές που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, όπως για παράδειγμα-γνωστότεροι στο ευρύ κοινό- η Αφροδίτη Ρέτζιου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), αλλά και ο Ηλίας Σιώρας, επικεφαλής των εργαζομένων στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Παλαιότερα προσκαλούνταν σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, τώρα «έχουν κοπεί» από τη μεγάλη πλειοψηφία τους. «Ενοχλούν» οι φωνές τους», θα μπορούσε να πει κανείς-ωστόσο τα μέσα ενημέρωσης «ενοχλητικές φωνές» θα πρέπει να αναζητούν!

Και άλλες φωνές, όμως, που θεωρούνται ενοχλητικές, σταματήσαμε να τις ακούμε. Όπως, πχ, τον γιατρό-συνδικαλιστή από το νοσοκομείο της Νίκαιας, Π. Παπανικολάου και άλλους!

Μήπως αρμενίζουμε στραβά;
https://www.ieidiseis.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη