16 Νοε 2020

" Ο Φασούλας σκούριασε! Ως δήμαρχος απέτυχε παταγωδέστατα !" Ποιος το είπε αυτό;

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΙΟΥ - Π@ΥΣΤΑΡΕΣ , ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - YouTube 

"Ποταμός" ήταν ο τ. Αντιπρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ και γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός  Κώστας Παπαζαφειρίου μιλώντας στο κανάλι ΑΡΤ σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας(ΕΟΚ). Ως διάδοχο του

Γιώργου Βασιλακόπουλου ο κ. Παπαζαφειρίου βλέπει τον γνωστό επιχειρηματία των "COFFEE ISLAND" και ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ "Προμηθέας Πατρών" , τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο , κρίνει ότι "ο Π. Φασούλας έχει σκουριάσει" (!) και ότι "δεν έχει να  παρουσιάσει έργο" ως Δήμαρχος Πειραιώς. Ο κ. Παπαζαφειρίου -  ήταν Αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ επί ημερών του θρυλικού  Βασίλη Χατζηπαναγή αλλά και Γενικός  Αρχηγός του μεγάλης ομάδας μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ   -   ανέφερε ότι  ο Π. Φασούλας "ως δήμαρχος απέτυχε παταγωδέστατα"  και ότι χρειάζονται άνθρωποι που να μπορούν να διοικήσουν με επιτυχία. 

Ο κ. Παπαζαφειρίου ( ο  οποίος είναι πετυχημένος επιχειρηματίας και παρουσιάζει μεγάλης ακρoαματικότητας εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ 95.5" της Θεσσαλονίκης κάθε Σάββατο και Κυριακή 9-12 μμ) ανέφερε  ότι ο κ. Λιόλιος έχει δημιουργήσει μια μεγάλη επιχείρηση και  μια πετυχημένη ομάδα μπάσκετ και άρα ως  αθλητικός παράγοντας έχει  τα εχέγγυα  για να  σηκώσει ψηλά το Ελληνικό μπάσκετ διεθνώς.

Οι απόψεις του κ. Παπαζαφειρίου δημιούργησαν ιδιαίτερη αίσθηση  λόγω του ότι είναι  Θεσσαλονικιός  και  επιχειρηματολόγησε αξιολογώντας   ως ανεπαρκή για την θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας μπάσκετ τον (επίσης Θεσσαλονικιό) γνωστό διεθνή παίκτη  Παναγιώτη  Φασούλα.


...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη