23 Φεβ 2021

Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται από τους τραμπούκους υπερασπιστές του Κουφοντίνα


Καταδρομική επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κουκουλοφόροι έφτασαν στο πολιτικό γραφείο της κυρίας Κεραμέως στο Χαλάνδρι στην οδό Αριστοφάνους 4 και έγραψαν στους τοίχους συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα και κατά του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Οι δράστες πέταξαν τρικάκια υπέρ του καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.
Την ευθύνη ανέλαβαν οι «Αγωνιζόμενοι/ες φοιτητές/τριες» μέσω ανάρτησής τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Κεραμέως: «Δεν πτοούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε»

«Δεν πτοούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε. Προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η παιδεία μας, η χώρα μας». Αυτό ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.
Ταραντίλης: Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται

Σε ανακοίνωσή του, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης καταδίκασε τη νέα επίθεση στο γραφείο της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται».
Η ανακοίνωση του Χρήστου Ταραντίλη

Τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα κι εναντίον του νόμου για την φύλαξη των ΑΕΙ από έκνομες δραστηριότητες. Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που το γραφείο της Υπουργού γίνεται στόχος. Ας γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη