23 Φεβ 2021

Ατύχημα για την Παναγιωταρέα – Εκτός υπουργείου Πολιτισμού για αρκετό διάστημα


Ατύχημα είχε η δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα. Η συνεργάτιδα της Λίνας Μενδώνη θα μείνει εκτός των καθηκόντων της στο υπουργείο Πολιτισμού για αρκετό καιρό ή μετά από ένα ατύχημα και το οποίο επιδείνωσε ένα ήδη υπάρχον πρόβλημα.

Η Άννα Παναγιωταρέα αναμένει να χειρουργηθεί, σύμφωνα με την «Καθημερινή». Το χειρουργείο έχει μακρά ανάρρωση, άρα θα παραμείνει εκτός υπουργείου Πολιτισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, χαρακτήρισε «ατυχή» τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και την έκφραση της υπουργού ότι εξαπατήθηκε από έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, ο ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής.

Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση «στηρίζει την κ. Μενδώνη», την οποία χαρακτήρισε καλή υπουργό, με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού. Ερωτηθείσα, αν η υπουργός Πολιτισμού χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, απάντησε καταφατικά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη