17 Απρ 2021

Επίσκεψη Γεωργαντά στο εμβολιαστικό κέντρο Κιλκίς. Εκκληση για τήρηση των μέτρων προστασίας

 

Επίσκεψη Γεωργαντά στο εμβολιαστικό κέντρο Κιλκίς. Εκκληση για τήρηση των μέτρων προστασίας

Το εμβολιαστικό κέντρο του Κ.Υ. Κιλκίς επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Σάββατο 17 Απριλίου, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και

βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς. Ο υφυπουργός ενημερώθηκε από το διευθυντή του Κέντρου, Αντώνη Ναλμπάντη, για την πορεία των εμβολιασμών και συζήτησε με πολίτες που έκαναν ή περίμεναν να κάνουν το εμβόλιό τους.

 

Σε δήλωσή του ο κ. Γεωργαντάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη λειτουργία του Κέντρου, ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Στο νομό Κιλκίς οι εμβολιασμοί έχουν φθάσει τις 20.000 και ο κ. Γεωργαντάς έκανε έκκληση προς τους κατοίκους να τηρήσουν τα μέτρα φύλαξης κατά της πανδημίας.

Η προχθεσινή έκκληση του υφυπουργού έχει ως εξής:

«Ο αριθμός των κρουσμάτων στο Νομό, ιδιαίτερα σήμερα αλλά και τις προηγούμενες ημέρες, είναι εξαιρετικά ανησυχητικός.
Διανύουμε το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία μας. Είμαστε στην τελευταία αλλά ταυτόχρονα και στην πιο κρίσιμη φάση.
Η Κυβέρνηση κάνει ό,τι χρειάζεται για να προστατεύσει την υγεία όλων μας. Όμως, απαιτείται και η δική μας επαγρύπνηση. Οφείλουμε να τηρούμε τα μέτρα και να αυτοπεριοριζόμαστε. Είναι στο χέρι μας, να μην επιτρέψουμε να χαθούν οι κόποι μας.
Απευθύνω έκκληση σε όλους τους Κιλκισιώτες να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Να προστατεύσουν την επαγγελματική ζωή του Νομού. Το οφείλουν στον εαυτό τους και στις οικογένειές τους».

Πολυμέσα

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη