4 Μαΐ 2021

Κ. Ζέρβας: Πρέπει να εργαστούμε για να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη

 Με κοινό μήνυμα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση ήταν και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους εργαζόμενους, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου και ο Δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών Σίμος Δανιηλίδης κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο του Εργάτη, τιμώντας την εργατική Πρωτομαγιά. 

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Κάθε μέρα, όλα θα πρέπει να τίθενται σε μια διαδικασία πάλης. Ερχόμαστε σήμερα να τιμήσουμε αυτούς τους αγώνες, κάτω από άλλες συνθήκες, εξερχόμενοι μιας πανδημίας, πρέπει να εργαστούμε για να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη και να μην τρωθούν τα εργασιακά δικαιώματα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας που απέτισε φόρο τιμής στο μνημείο του Εργάτη, μπροστά από το ΕΚΘ.

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης, φροντίζει ώστε όλα αυτά τα δικαιώματα τα οποία έχουν κατακτηθεί, να συνεχιστούν, να εμπεδωθούνε και να συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης, με κοινωνική δικαιοσύνη», συμπλήρωσε ο κ. Ζερβας.

«Να μην ισοπεδωθεί το εργατικό δίκαιο. Να μην χαθούν τόσοι αγώνες που έχουν γίνει», είναι το μήνυμα που έστειλε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βούλα Πατουλίδου.

«Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους ηρωικούς αγώνες των εργαζομένων για τα κοινωνικά κι εργασιακά τους δικαιώματα» τόνισε ο Δήμαρχος Νεάπολης- Συκέων Σίμος Δανιηλίδης. Πρόσθεσε πως η τοπική αυτοδιοίκηση ήταν και πρέπει να συνεχίσει να είναι δίπλα στους εργαζόμενους και στις διεκδικήσεις τους.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη