13 Ιουν 2021

Κρίστιαν Έρικσεν: Το σχόλιο του γιατρού της εθνικής Δανίας μετά το περιστατικό


Ο γιατρός της εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν, μίλησε αναφορικά με το περιστατικό που συνέβη στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία και αφορά τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης Δανία-Φινλανδία, ο γιατρός της εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν, αναφέρθηκε στην στιγμή που τον κάλεσε ο διαιτητής για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Κρίστιαν Έρικσεν.
Ο δρ. Μπόεσεν περιγράφει την στιγμή που πλησίασε τον Έρικσεν αλλά και όσα ακολούθησαν, τονίζοντας ότι ο Δανός άσσος του μίλησε πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Μας κάλεσαν στον αγωνιστικό χώρο όταν έπεσε ο Κρίστιαν και όταν μπήκαμε, ανέπνεε και είχε σφυγμό, όμως όλα άλλαξαν μέσα σε δευτερόλεπτα! Αμέσως ξεκινήσαμε τις πρώτες βοήθειες, όσον αφορά πρόβλημα με την καρδιά, κάτι που ήταν η άμεση διάγνωση. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Ήταν πολύ γρήγορη η αντίδραση από τον γιατρό του γηπέδου και τους υπόλοιπους που ήταν εκεί. Καταφέραμε να τον φέρουμε πίσω. Μου μίλησε πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη