17 Ιουν 2021

Νίνα Βλάχου: Αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για την πρώτη φωτογραφία Παπανδρέου-Λιάνη


Η Νίνα Βλάχου έκανε πολλές αποκαλύψεις στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Το Πρωινό".

"Δεν μου λείπει η δημοσιογραφία γιατί τα βλέπω όλα σαν ρεπορτάζ. Δεν νομίζω σήμερα να έκανα κοσμικό ρεπορτάζ. Δεν είχα μπει ποτέ κάτω από την κλειδαρότρυπα. Μια φορά μου είχαν στείλει μία φωτογραφία που ήταν η Λάτση αγκαλιασμένη με τον Κούρκουλο, πριν γίνει γνωστή η σχέση τους. Αμέσως, πήρα τη φωτογραφία, την έβαλα σε έναν φάκελο και την έστειλα αμέσως στη Μαριάννα. Δεν δημοσιεύτηκε ποτέ", τόνισε η γνωστή κοσμικογράφος, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την πρώτη φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη.

"Ακούω τη φωνή του Παπανδρέου να μιλάει δίπλα. Μου λένε ότι είναι με την κυρία Λιάνη και μένω ξερή. Αμέσως πηγαίνω και του λέω “Πρόεδρε, μπορώ να σας φωτογραφήσω με μία φωτογραφική μηχανή που έχω στην τσάντα μου; Μου το επέτρεψε και μετά έγινε χαμός, δηλαδή τρεις μισθούς μου έδωσε τότε ο Πάνος Καραγιάννης στην Απογευματινή", υπογράμμισε η Νίνα Βλάχου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περιζήτητη ατζέντα της: " Ισχύει ότι μου είχαν προτείνει να πουλήσω την ατζέντα μου. Μου είχαν τάξει πάρα πολλά χρήματα με τα οποία θα μπορούσα να έχω αγοράσει ένα καλό αυτοκίνητο".
Για τον χαμό του συζύγου της εξομολογήθηκε πως: «Πέρασα πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα λόγω του ότι έχασα τον άντρα μου πολύ γρήγορα και πολύ ξαφνικά. Αυτό με έχει στιγματίσει ψυχολογικά, αλλά η ζωή συνεχίζεται».


Για το πώς έπαιξε στις «Διπλοπενιές» τόνισε : "Όταν γύριζαν τις “Διπλοπενιές” και έψαχναν ωραία κορίτσια ήρθαν στη σχολή και με διάλεξαν. Κάθισα σε ένα τραπεζάκι στο γύρισμα που ήταν ακριβώς πίσω από την Αλίκη. Εκείνη δεν ήθελε να υπάρχει τίποτα από πίσω της και είπε στον Τάκη ότι “αυτό το κορίτσι είναι πολύ νόστιμο, βάλτο στην παρέα της Ρίκας” και έτσι με έβαλε στην παρέα της Ρίκας Διαλυνά και πήρα ένα ωραίο ρολάκι».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη