29 Ιουλ 2021

Ο Γαβριήλ… οργανώνεται


Μπορεί ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης να μην ξεδιπλώνει κάποια δημόσια δραστηριότητα και να μην θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά των σεναρίων που τον θέλουν να πλασάρεται για την «επόμενη μέρα» στον ΣΥΡΙΖΑ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα τού είναι… αδιάφορο.

Πράγματι, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει αποκτήσει πολλούς εχθρούς στον ΣΥΡΙΖΑ από τότε που πήρε των ομματιών του και έφυγε -και το περίεργο είναι ότι οι πιο σκληροί εχθροί του δεν είναι τα μεγαλύτερα στελέχη, αλλά εκείνοι με τους οποίους έχει περάσει άπειρες ώρες και έχει κάνει ακόμη και… κοινές διακοπές από τα χρόνια της «νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ».


Όμως, στην πολιτική αυτά αλλάζουν, ειδικά αν αναπτυχθεί μία δυναμική που αποκτά τη δική της «βούληση». Έτσι, το τελευταίο διάστημα, όπως επιμένουν οι πληροφορίες του «Αγκιστριού», ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος πραγματοποιεί επαφές και συναντήσεις με παλιούς του συντρόφους -οι περισσότεροι εκ των οποίων ανήκουν στην εσωκομματική αντιπολίτευση.

Ο Γαβριήλ ξαναζωντανεύει φιλίες που είχαν «παγώσει», αναθερμαίνει «δίκτυα» που είχαν μείνει ανενεργά και, χωρίς να βιάζεται, φτιάχνει ένα «κύκλωμα» περί αυτόν, που μπορεί να αποζητήσει στο πρόσωπό του τον… «από μηχανής θεό», αν τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από μία (ακόμη) εκλογική συντριβή εξελιχθούν αποσυνθετικά…

https://www.lykavitos.gr/o-gavriil-organonetai/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη