ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ :Χωρίς προβλήματα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του δήμουΠ

13 Σεπ 2021


 Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: Σχολική πρεμιέρα με ασφάλεια και καθαριότητα

Χωρίς προβλήματα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του δήμου

 

Κοντά στα παιδιά που επέστρεψαν στα θρανία βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, που έδωσε το παρών στην εκκίνηση της φετινής σχολικής χρονιάς.

Ο δήμαρχος άκουσε το

πρώτο κουδούνι στο1ο Δημοτικό Πανοράματος, στο 1οΝηπιαγωγείο Πανοράματος και 4ο Δημοτικό Πυλαίας-2ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας, όπου βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί σε εκπαιδευτικούς, γονείςμαθητές και μαθήτριες καλή και δημιουργική χρονιά. «Όλα τα σχολεία του δήμου υποδέχονται με καθαριότητα και ασφάλεια τους μαθητές μας.  Προστατεύουμε τη Δημόσια Υγεία  και διασφαλίζουμε το κατάλληλο, ασφαλές περιβάλλον για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας», τόνισε ανάμεσα στα άλλα ο κ. ΚαϊτεζίδηςΣτο 1οΔημοτικό Πανοράματος δεν ξέχασε να αναφερθεί στην ιδιαίτερη σχέση του με το συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο, στο οποίο θήτευσε και ο ίδιος ως μαθητής. Στο 4οΔημοτικό Πυλαίας, όπου παραβρέθηκε ακόμη η Αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας, Ελένη Γιαννούδη, κατά το σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα ενεργειακής αναβάθμισης και στις εργασίες που έγιναν στον αύλειο χώρο του. «Η παιδεία και η σχολική στέγη αποτελούν την πρώτη μας προτεραιότητα» σημείωσε χαρακτηριστικάγια να υπογραμμίσει πως τα έργα που έγιναν στο σχολείο είναι πολύ σημαντικά και το κυριότερο ολοκληρώθηκαν πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Να σημειωθεί ότι αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της διοίκησης του δήμου παραβρέθηκαν στους αγιασμούς των σχολείων σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Μια σχολική χρονιά που βρήκε τα σχολεία του δήμου πανέτοιμα, ασφαλή και καθαρά. Οδήμος τήρησε όλα τα προβλεπόμενα για τη δημόσια υγεία πρωτόκολλα, ολοκληρώνοντας έγκαιρα την  καθαριότητα και των 65 σχολικών μονάδων τουόπως και την απολύμανσή τους.

Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη