20 Σεπ 2021

""ΑΝΑΣΧΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ""ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ: ΕΞΩ ΟΙ ""ΚΑΜΕΝΟΙ"" ΜΕΣΑ ""ΑΚΑΦΤΟΙ""


Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την αντικατάσταση ορισμένων μελών της επιτροπής λοιμωξιολόγων που διαχειρίζεται την πανδημία και συμβουλεύει την κυβέρνηση. Στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει ικανοποίηση για τα σχεδόν δύο χρόνια λειτουργίας της συγκεκριμένης επιτροπής, η οποία και συμπεριφέρθηκε στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων με μεγάλη επάρκεια.

Παρόλα αυτά κάποιες φορές ορισμένοι από τους διακεκριμένους λοιμωξολόγους επιδόθηκαν σε έναν «μαραθώνιο» ραδιοτηλεοπτικών εμφανίσεων, από τις οποίες κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό, εκφράζοντας επί της ουσίας τις προσωπικές τους απόψεις. Άλλος τασσόταν υπέρ μιας «ήπιας» προσέγγισης και άλλος υπέρ μιας πιο «σκληρής».

Στην κυβέρνηση λοιπόν με δεδομένη την παραπάνω εικόνα, διατυπώθηκαν εδώ και κάποιους μήνες απόψεις είτε για αντικατάσταση ορισμένων μελών είτε για αλλαγές στη σύνθεση της, με προσθήκη και άλλων ειδικοτήτων που μοιάζουν να είναι πλέον αναγκαίες, όπως ψυχολόγοι.

Με άλλα λόγια φαίνεται ότι βρισκόμαστε κοντά στον «ανασχηματισμό» της επιτροπής με στόχο την πλήρη προσαρμογή της στις καινούργιες ανάγκες καθώς διανύουμε το τέταρτο κύμα της πανδημίας και το βλέμμα είναι στραμμένο στην επόμενη μέρα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη