22 Σεπ 2021

Βράζει η βάση της ΝΔ και στέλνει μηνύματα στον Μητσοτάκη…


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Έγραφα στο “κόκκινο πιπέρι” της περασμένης Τρίτης πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, τεστάρει πρώτα την βάση του κόμματός του! Συγκεκριμένα έγραφα:

«Παρά τις Πρωθυπουργικές φωνές για εξάντληση της τετραετίας από την κυβέρνηση της ΝΔ, βοά ο τόπος για εκλογές τον Νοέμβριο του 2021!

Για τον λόγο αυτό – όπως μου εκμυστηρεύτηκε πηγή μου – ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζοντας την οργή του λαού μας προς το πρόσωπό του – θέλησε να τεστάρει τι κλίμα που επικρατεί στην σκληρή βάση του κόμματός του! Δηλαδή, στις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ! Όπου εκεί είναι ο σκληρός πυρήνας της ΝΔ που στηρίζει τυφλά τον Πρόεδρο του κόμματος, άσχετα αν έχει διαπράξει πολιτικά εγκλήματα κατά του λαού και της χώρας!

Έτσι οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ ενημερώνουν με SMS τα μέλη τους, πως στις 24 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Κυριακή, θα διεξαχθούν οι Εσωκομματικές Εκλογές σε αίθουσες εκδηλώσεων των Δήμων! Για ανάδειξη αιρετών διοικήσεων και επιτροπών!

Δηλαδή ενάμιση μήνα πριν από την καθορισμένη ημερομηνία και πριν από τον Νοέμβριο!

Ωστόσο τα πρώτα αποτελέσματα, όπως μαθαίνω από τις Τ.Ο της ΝΔ σε Μαρούσι και Χαλάνδρι είναι αποκαρδιωτικές! Μέλη αυτών των Τ.Ο αντιδρούν λεκτικά βίαια, όταν συναντούν μέλη των Δ.Σ. αυτών των Επιτροπών!

Συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι την Κυριακή που μας πέρασε, εγγεγραμμένο μέλος της Τ.Ο Χαλανδρίου της ΝΔ, όταν αντίκρισε εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Τ.Ο. Χαλανδρίου της ΝΔ, του είπε:

Έχει εκλογές η ΝΔ; Και εγώ νόμιζα πως έχει το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ!

Εγώ είμαι οικογενειάρχης και ο Κυριάκος είναι κατά της οικογένειας!

Εγώ είμαι πατριώτης και ο Μητσοτάκης είναι υπέρ του νεοφιλελευθερισμού και της πολυπολιτισμικότητας!

Εγώ είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός και ο Κυριάκος βάλλει κατά της Πίστεώς μας!


Να ζητήσετε λοιπόν να ψηφίσουν οι ΛΟΑΤΚΙ και οι παράνομοι μετανάστες! Από αυτούς να ζητήσετε να σας δώσουν και την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021!

Οργή, οργή από παντού κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη!»!

Ωστόσο έχω νεότερα μετά την παρέλευση μιας εβδομάδος από το κείμενό μου της περασμένης Τρίτης!

Οι Τ.Ο. της ΝΔ σε πολλούς Δήμους είναι “καζάνι που βράζει”! Όπως δε ενημερώνομαι, υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις απροθυμία των προεδρείων ή μελών αυτών, να προσπαθήσουν την επανεκλογή τους. Και είμαστε ένα ολόκληρο μήνα πριν από τις τοπικές εκλογές των οργανώσεων της ΝΔ! Χρονικό διάστημα στο οποίο μπορούν να συμβούν πολλά και να αναθεωρήσει πολλές από τις στρεβλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Πλιώτας φάσκει και αντιφάσκει…



Ο κ. Παύλος Αλτίνης είναι πολύ γνωστός δικηγόρος με πλούσια πολιτική δράση, και ο οποίος έγραψε στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 στον προσωπικό του λογαριασμό στο face book τα παρακάτω και τα οποία μου έκαναν πολύ εντύπωση:

«Πλιώτας Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Είναι δυνατόν να γράφει τέτοια πράγματα στην εγκύκλιο του 9/2021;;;; Τόσο δεν καταλαβαίνει ότι φάσκει και αντιφάσκει;;;;;

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Πλιώτας φάσκει και αντιφάσκει. Είναι “και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ”.

Δεν λέει (ή μήπως δεν τολμάει να πει;;;) ότι είναι συνταγματική η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ της ιατρικής πράξης. Οπότε μας λέει, ότι δεν μπορεί να εξαναγκασθεί κάποιος να υποστεί ιατρική πράξη. Άρα, παραδέχεται ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να εξαναγκασθεί κάποιος να υποστεί ιατρική πράξη. Και τα λέει ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ μέχρι εδώ.

Αλλά μάλλον και δεν θέλει να συγκρουσθεί με την κυβέρνηση. Οπότε ενώ μας λέει, ότι δεν μπορεί να εξαναγκασθεί κάποιος να υποστεί ιατρική πράξη, άρα, παραδέχεται ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να εξαναγκασθεί κάποιος να υποστεί ιατρική πράξη, στην συνέχεια λέει παράλογα πράγματα!!!! Δηλαδή μας λέει για απείθεια και για κίνδυνο δημόσιας υγείας.

Δηλαδή μας λέει ότι, όποιος δεν ΔΕΧΕΤΑΙ να υποστεί ιατρική πράξη, η οποία κατά τον ίδιο τον κ. Πλιώτα δεν μπορεί να είναι υποχρεωτική, διαπράττει το έγκλημα της απείθειας!!!!!!!

Προσέξτε: το διαπράττει, επειδή δεν δέχεται να κάνει κάτι, που δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις να το κάνει!!!!!!

Επίσης κατά τον κ. Πλιώτα: οι αστυνομικοί πηγαίνουν τον κρατούμενο ανεμβολίαστο στο δικαστήριο (δεν πάει μόνος του) και ο κρατούμενος (που δεν θέλει να πάει στο δικαστήριο) και όχι οι αστυνομικοί (που τον πάνε με το ζόρι στο δικαστήριο) θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία!!!!!!

Τέτοια σοφά πράγματα γράφει στην εγκύκλιό του, ο άνθρωπος τον οποίο πληρώνει ο φορολογούμενος με πάρα πολύ μεγάλο μισθό ως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου… Φλώρινα 19-9-2021»!!

Αμαύρωσε η Βουλή την ημέρα Μνήμης των ηρώων μας…


Του χρόνου, δηλαδή στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή για την Πατρίδα μας. Της μεγαλύτερης καταστροφής για το Έθνος μας!

Ωστόσο αυτής της καταστροφής είχε προηγηθεί η μικρασιατική εκστρατεία, όπου θρηνήσαμε είκοσι πέντε (25) χιλιάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες!

Αυτά τα γεγονότα θυμήθηκε ο ισλαμοφασίστας Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν και δήλωσε με ιδιαίτερη θρασύτητα:

«Δεν είναι σίγουρα τυχαίο ότι όσοι προσπαθούν να βγάλουν τη χώρα μας εκτός της Ανατολικής Μεσογείου είναι οι ίδιοι που προσπάθησαν πριν από έναν αιώνα να προχωρήσουν σε κατοχή της πατρίδας μας. Το έθνος μας δεν θα διστάσει να ακυρώσει τις επιδιώξεις τους στη “Γαλάζια Πατρίδα”, ανάλογες με εκείνες της Συνθήκης των Σεβρών, όπως και τότε το έθνος μας βγήκε νικητής παρά τις ανέχειες και την έλλειψη δυνατοτήτων»!

Σε αυτές τις υπερφίαλες δηλώσεις δεν είδαμε κάποια ελληνική δυναμική απάντηση!

Όμως λίγες ημέρες μετά, η ελληνική πλευρά έδειξε πόσο λίγη είναι απέναντι στην ιστορία και τις προκλητικές επεκτατικές δηλώσεις του Τούρκου, που την έχει δει Σουλτάνος του παρελθόντος!

Αφού ελάχιστοι ήταν οι βουλευτές μας (ήταν δεν ήταν 15), μαζί με το προεδρείο, στο οποίο προέδρευε ο Σαμαρικός Χαράλαμπος Αθανασίου και η οποία υποτιθέμενη Ολομέλεια τίμησε την Ημέρα Μνήμης των πεσόντων Ελλήνων στη Μικρά Ασία!

Θα θέλαμε να ξέραμε που ήταν το σύνολο των βουλευτών μας; Δεν είχαν ενημερωθεί γι΄ αυτήν την απόδοση Τιμής στους ήρωες νεκρούς μας;

Γι΄ αυτό αποθρασύνεται συνεχώς ο Ρ. Τ. Ερντογάν και στο τέλος θα ζητήσει και την Αθήνα!

Ωστόσο, ο προεδρεύων της συνεδρίασης Χαράλαμπος Αθανασίου είπε στην εισήγησή του, πως:

«…χωρίς σεβασμό στους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και στις αρχές της καλής γειτονίας, δεν μπορεί να οικοδομηθεί σχέση εμπιστοσύνης ως προϋπόθεση ασφάλειας και ευημερίας των λαών μας»!

Δηλαδή να σεβαστεί ο Τούρκος το Διεθνές Δίκαιο, όταν εμείς δεν τιμούμε και δεν αναγνωρίζουμε τη θυσία των Ελληνόπουλων, που προήλθε από αστοχίες της πολιτικής κάστας!

Αιδώς Αργείοι, υποκριτές και φαρισαίοι!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη