9 Σεπ 2021

Αντώνης Σαμαράς για Μίκη Θεοδωράκη: «Ελάχιστοι κατόρθωσαν να μείνουν τόσο δεμένοι και με τον τελευταίο Έλληνα»


Στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του μεγάλου Έλληνα έδωσε το παρών, με τη σύζυγό του, ο πρώην πρωθυπουργός
Κρατώντας από ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια τους, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία μετέβησαν νωρίς το πρωί στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, της Μητρόπολης Αθηνών, όπου απέτισαν φόρο τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη.
«Ελάχιστοι κατόρθωσαν να μείνουν τόσο δεμένοι και με τον τελευταίο Έλληνα», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός αναφερόμενος στον Μίκη Θεοδωράκη.





Ο κ.Σαμαράς είχε σπεύσει να εκφράσει τη θλίψη του για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε την εξής δήλωση για την απώλεια του Μικη Θεοδωράκη:

«Ο Μίκης της Ελλάδας, της Ρωμιοσύνης, των Αγώνων για Ελευθερία κι Αξιοπρέπεια, της Δικαιοσύνης, ο Μίκης της Οικουμένης δεν είναι πια μαζί μας. Αλλά θα είναι πάντα εδώ. Να μας θυμίζει ο, τι Άξιον Εστι... Να μας παρακινεί να "μη λησμονάτε τη χώρα μου!". Αντίο αδελφέ μου, αντίο ροδο αμάραντο, αντίο Μίκη!», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς.



https://www.protothema.gr/greece/article/1159026/adonis-samaras-gia-miki-theodoraki-elahistoi-katorthosan-na-meinoun-toso-demenoi-kai-me-ton-teleutaio-ellina/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη