28 Σεπ 2021

Πλανόδιοι πωλητές ξάφρισαν γριούλα στη Μαγνησία - Συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα


Οι δράστες χτύπησαν το μεσημέρι την πόρτα της ανυποψίαστης γριούλας και φρόντισαν να της αποσπάσουν την προσοχή δείχνοντάς της το εμπόρευμά τους, ώσπου να βρουν που φύλαγε το πορτοφόλι της που περιείχε 300 ευρώ και να το αρπάξουν
Δεν κατάφεραν να διαφύγουν με τις οικονομίες μιας ηλικιωμένης που είχαν ξαφρίσει από το σπίτι της σε περιοχή της Μαγνησίας δυο «μαϊμού» πλανόδιοι πωλητές, την ώρα που της έκαναν επίδειξη των υφασμάτων που διέθεταν προς πώληση.


Οι δράστες χτύπησαν το μεσημέρι την πόρτα της ανυποψίαστης γριούλας και φρόντισαν να της αποσπάσουν την προσοχή δείχνοντάς της το εμπόρευμά τους, ώσπου να βρουν που φύλαγε το πορτοφόλι της που περιείχε 300 ευρώ και να το αρπάξουν. Στη συνέχεια, διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, όμως η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι «μαϊμού» πλανόδιοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, της Τροχαίας Βόλου και του τμήματος Αλμυρού να κινούνται με το όχημά τους σε κοντινή περιοχή. Έτσι, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη