26 Οκτ 2021

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Η Φώφη Γεννηματά ήταν φίλη και αληθινή μαχήτρια»

 


Την θλίψη της για την αναπάντεχη απώλεια της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε με μια συγκινητική ανάρτηση η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Την αποχαιρετώ με δάκρυα στα μάτια και την ψυχή μου γεμάτη από τις πολύτιμες στιγμές που μοιραστήκαμε»

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», η Φώφη Γεννηματά υπήρξε για εκείνη μια πολύτιμη φίλη και μια σπουδαία γυναίκα:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αποχαιρετήσω με λίγα μόνο λόγια, γιατί μας ενώνει μια ειλικρινής φιλία και μια σχέση αγάπης και εκτίμησης ετών. Τη Φώφη τη γνώρισα όταν ήταν ακόμα νεαρή κοπέλα, ως κόρη του αείμνηστου αγαπημένου φίλου Γεωργίου Γεννήματα.

Είχα την ξεχωριστή τιμή να την παρακολουθήσω να μεγαλώνει και να εξελίσσεται σε μια σπουδαία γυναίκα, έντιμη και διορατική πολιτικό, τρυφερή μητέρα και πίστη φίλη. Η Φώφη Γεννήματα ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια αληθινή μαχήτρια και νιώθω πραγματικά τυχερή που με τίμησε με την πολύτιμη φιλία της.

Την αποχαιρετώ με δάκρυα στα μάτια και την ψυχή μου γεμάτη από τις πολύτιμες στιγμές που μοιραστήκαμε. Το κενό που αφήνει πίσω της είναι δυσαναπλήρωτο. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι στο πλευρό του πολυαγαπημένου της συζύγου Ανδρέα και των τριών υπέροχων παιδιών της. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» αναφέρει στην ανάρτησή της η κα. Βαρδινογιάννη.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη