11 Οκτ 2021

Σάλος με τον... αγνώριστο Τομ Κρουζ και το πρησμένο του πρόσωπο (εικόνες)


Όσοι είδαν τον Τομ Κρουζ μπροστά τους στο γήπεδο το Σάββατο το βράδυ, μπορεί και να μην τον αναγνώρισαν χάρη στα πολλά κιλά που φαίνεται να έχει πάρει.

Ο 59χρονος ηθοποιός απόλαυσε τον αγώνα των San Fransisco Giants εναντίον των Los Angeles Dodgers για το National League Division Series στο Σαν Φρανσίσκο, παρέα με τον γιο του , τον 26χρονο Κόνορ Κρουζ.

Πρησμένος και με παραπανίσια κιλά ο Τομ Κρουζ


Ο Τομ Κρουζ ήταν πολύ αλλαγμένος με το πρόσωπό του να δείχνει πολύ πρησμένο, ίσως εξαιτίας κάποιων παραπανίσιων κιλών. Πάντως δε θύμιζε καθόλου τον εαυτό του από την τελευταία του εμφάνιση τον περασμένο Ιούλιο σε αγώνα της Φόρμουλα 1 ή λίγες ημέρες πιο πριν σε αγώνες τένις στο Γουίμπλεντον.


Πάντως, ο Τομ Κρουζ προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, παρόλο που δεν υπήρχε τρόπος να κρυφτεί. Φορώντας ένα μαύρο φουσκωτό μπουφάν και τζιν παντελόνι, κάθισε στις ακριβές θέσεις του γηπέδου, αξίας 1.000 δολαρίων, σύμφωνα με το TMZ, έχοντας δίπλα του τον γιο του Κόνορ.



Παρέα με τον υιοθετημένο γιος του Κόννορ

Όσο για τον γιο του, ο Κόνορ, σύμφωνα με το περιοδικό People, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα του καθώς είναι μέλος της Σαηεντολογίας. Ο Κόνορ μάλιστα, ζει στο Κλιαργουότερ, το οποίο είναι ο κύριος κόμβος της συγκεκριμένης εκκλησίας και ασχολείται με το ψάρεμα.

Ο Τομ Κρουζ από την πλευρά του, ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος τους τελευταίους μήνες καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας εργαζόταν στην επερχόμενη ταινία του «Mission: Impossible7», με τα γυρίσματα να σταματούν αρκετές φορές εξαιτίας κρουσμάτων.

 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη