27 Οκτ 2021

«Χωρίσαμε οριστικά και οι δύο...» - Άναυδοι όλοι με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά


Άναυδοι έμειναν άπαντες με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, με το ζευγάρι να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της κοινής του ζωής στον αέρα.

Πριν από καιρό, καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία σήμερα εντυπωσιάζει με τις τρομερές της αναλογίες. Το αγαπημένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους ζωής και πραγματικά σοκαριστήκαμε.

Η μεγάλη αποκάλυψη για το ζευγάρι

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία και θα ανέβαζε ο ηθοποιός. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», δήλωσε η Έλενα Τσαβαλιά γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είπε:


«Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή». Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν.

«Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η ηθοποιός ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε, αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη