Τρομερή και... πιπεράτη αποκάλυψη από τη Ρούλα Κορομηλά για την ερωτική της ζωή! Sportdog Team

27 Οκτ 2021


Ρούλα Κορομηλά: Για την προσωπική της ζωή μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ρούλα Κορομηλά μετά την επανεμφάνισή της στην τηλεόραση στο «Σπίτι με το Mega».

«Έχω περάσει γιορτές μόνη. Δεν ήμουν ποτέ μόνη αλλά δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που θα προβάλλω την προσωπική μου σχέση. Θεωρώ ότι η προσωπική σχέση πρέπει να κλείνεται μέσα στο σπίτι του καθενός. Δεν έχει σημασία αν ανήκω στον χώρο της δημοσιότητας, αλλά κάποια πράγματα θέλω να τα κρατάω για μένα. Άρα δεν υπήρξα μόνη ποτέ χωρίς σύντροφο, αλλά δεν δημοσιοποιώ τις προσωπικές μου σχέσεις» λέει στον Άρη Καβατζίκη.
«Έχει θέματα η τηλεόραση του 2020»
Πώς είναι η σημερινή τηλεόραση και η ίδια έχει χώρο μέσα σε αυτή;

«Έχει θέματα η τηλεόραση του 2020. Εύχομαι στην τηλεόραση του 2021 να δούμε περισσότερα πράγματα της εποχής μας, διαφορετικά. Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα και ποιότητα» απαντά.


«Δεν είμαι άνθρωπος που δίνει τυράκι. Εάν υπάρξει κάτι που έχει βάση, θα βγω μόνη μου και θα το ανακοινώσω. Συνήθως σε όλα αυτά που ακούγονται, λέγονται και γράφονται προς εντυπωσιασμό, κλείνω τα αφτιά. Δεν είναι δουλειά μου να ακούω τις σειρήνες γύρω γύρω τι λένε για εμένα. Αν υπάρξει μια πρόταση σημαντική, που θα με οδηγήσει στο να κάνω ένα τηλεοπτικό βήμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγω και να το πω» προσθέτει.

Πηγή: showbiz.gr
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη