29 Νοε 2021

Γιατί οι Στοιχηματζήδες «βλέπουν» Ανδρουλάκη, ο Ανασχηματισμός που έρχεται στην Πειραιώς και ποιοι τα «ακουμπάγανε» στα… παγκάρια των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ


Βγήκαν ξανά οι… χατζάρες στο ΠΑΣΟΚ, μετά από ένα ολιγόωρο διάλειμμα το πρωί της Κυριακής για το Μνημόσυνο της αείμνηστης Φώφης. Και μπορεί οι υποψήφιοι αρχηγοί να τηρούν δημόσια σχετικά χαμηλούς τόνους με “light” καρφώματα για τους αντιπάλους τους, αλλά τα εξαπτέρυγα τους «ξεσκίζονται» στα social media. Απίστευτος πόλεμος, όπως συμβαίνει βεβαίως πάντα στις εσωκομματικές εκλογές όλων των κομμάτων.

Και όλα αυτά λίγες ώρες πριν από το debate (στο οποίο δεν συμμετέχει ο ΓΑΠ) στο οποίο κάποιοι εκτιμούν πως θα δώσει σε έναν από τους δύο βασικούς διεκδικητές που συμμετέχουν, έως και το προβάδισμα για την πρώτη θέση.
Άρα συντονιζόμαστε απόψε όλοι στην ΕΡΤ…

@ Συνεχίζεται την ίδια στιγμή το μπάχαλο με τις δημοσκοπήσεις, αφού κανείς δεν μπορεί να αποτιμήσει με σιγουριά την σύνθεση του εκλογικού σώματος που τελικά την άλλη Κυριακή θα… συνωστισθεί στα 815 «πράσινα» εκλογικά τμήματα. Πάντως είναι και ολίγον… παπατζήδικος ο τρόπος που παρουσιάζονται οι δημοσκοπήσεις από το σύνολο των εταιρειών που τις διενεργούν. Αφού εάν δείτε στα «ψιλά» τους γράμματα, το στατιστικό λάθος εκτοξεύετε στο 5% ή στο 6%! Με τέτοια απόκλιση πάντως στατιστικού λάθους μάγκες μας, και εμείς μπορούμε άνετα να εκτιμήσουμε το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα…
@ Αυτά λοιπόν βλέπει και η ΠΑΣΟΚαρία και πλέον ουδείς ασχολείται με τα γκάλοπ και τις δημοσκοπήσεις και όλοι το έχουνε ρίξει στον διαδικτυακό… τζόγο.
Οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, προσφέρονται πλέον για Στοιχηματισμό από σειρά διαδικτυακών εταιρειών και όλοι μπαινοβγαίνουν δεκάδες φορές καθημερινά στις Στοιχηματικές ιστοσελίδες και αναλύουν τις αυξομειώσεις των αποδόσεων.
Επειδή όμως εδώ στον Lykavitos.gr είμαστε, ως γνωστόν, ένα σοβαρό και αξιόπιστο σάιτ, απευθυνθήκαμε ξανά στον έγκυρο Στοιχηματικό – Αναλυτή συνεργάτη μας για να μας εκτιμήσει την διακύμανση των αποδόσεων των τριών διεκδικητών του Προεδρικού θώκου της Χαριλάου Τρικούπη.

@Μετά λοιπόν την «επαγγελματική» ανάλυση των τάσεων, ο… γκουρού του Στοιχήματος κατέληξε στα εξής – σε ότι πάντα έχει να κάνει με την εικόνα των αποδόσεων: Πρώτον ο Ανδρουλάκης καταγράφει ένα, μικρό μεν σταθερό δε, προβάδισμα για την κατάκτηση της Προεδρίας, ενώ παράλληλα δείχνει να έχει «κλειδώσει» η είσοδος του στο δεύτερο γύρο. Παράλληλα ο Γιώργος Παπανδρέου, δείχνει να είναι πιο κοντά από τον Λοβέρδο να περάσει ως δεύτερος για τον δεύτερο γύρο.
Από τους υπόλοιπους τρεις, αυτός που τα Στοιχήματα «λένε» πως θα πάει καλύτερα είναι ο Χρηστίδης. Όμως ο πάντα «διαβασμένος» στοιχηματικός αναλυτής, μας υπενθύμισε κάτι που έχουμε ξαναγράψει και εδώ στον Λυκαβηττό. Το πόσο ΔΥΣΚΟΛΟ είναι ακόμη και οι εταιρείες Στοιχημάτων να έχουν ΟΡΘΗ εικόνα για ένα τόσο ΕΙΔΙΚΟ γεγονός όπως είναι οι κάλπες του ΚΙΝΑΛ. Αλλά και πόσες φορές ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ , δεν κέρδισαν δηλαδή τα «φαβορί» σε πολιτικά γεγονότα υπενθυμίζοντας μας τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ με τον «σίγουρο Πρόεδρο» Μειμαράκη και τον «τρίτο» Μητσοτάκη.

@ Ποιο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που ακούγεται πως στο παρασκήνιο κινείται υπέρ του Ανδρουλάκη, τηλεφώνησε μετά την συγκέντρωση του ΓΑΠ στο Θησείο στο επιτελείο του, επιχειρώντας να πιάσει «πόρτα για τον χειμώνα» στην περίπτωση που τελικά κερδίσει ο Παπανδρέου;

@ Πρόσκληση από τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο ΜπάΊντεν να μιλήσει στη Σύνοδο Κορυφής για τη Δημοκρατία (Summit for Democracy) έχει λάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η εκδήλωση, που είναι υπό την αιγίδα του Λευκού Οίκου και γίνεται με πρωτοβουλία Αμερικανού Προέδρου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, λόγω της υγειονομικής κατάστασης στις 9 και 10 Δεκεμβρίου. Στο Summit for Democracy θα συμμετάσχουν 110 ηγέτες από όλο τον κόσμο, με τον πρωθυπουργό να είναι μεταξύ αυτών, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και μη κυβερνητικών οργανώσεων. Να σημειωθεί πως οι Πρόεδροι της Ρωσίας της Τουρκίας της Κίνας αλλά και πρωθυπουργοί από την Ευρώπη, όπως της Ουγγαρίας και της Πολωνίας ή χωρών της Μέσης Ανατολής εκτός από το Ισραήλ, δεν έχουν προσκληθεί.

@ Μεγάλη είναι η… κινητικότητα τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο εσωτερικό της ΝΔ, αφού παρά την αναβολή του Συνεδρίου που αποφάσισε ο Πρόεδρος Κυριάκος για υγειονομικούς λόγους, η έλευση του Παύλου Μαρινάκη στα «γαλάζια» κεντρικά γραφεία θα συνοδευθεί και από ανακατατάξεις στο εσωτερικό του κόμματος. Το μέγεθος των οποίων πάντως, δεν έχει αποφασισθεί ακόμη από το Μαξίμου.
Αντίστοιχη είναι η εικόνα και για τους «γαλάζιους» γραμματείς των Υπουργείων. Αφού η απόφαση τουλάχιστον 5 εξ αυτών να παραιτηθούν για να πολιτευθούν, μπορεί να πυροδοτήσει έναν κανονικό ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, Γενικών Γραμματέων μόνο. Για να μην πάει ο νους σε τίποτε άλλο πιο πονηρό…

@ Σημαντικές επαφές θα έχει στην Ελλάδα. τις γιορτινές μέρες ο Tim Hottges επικεφαλής της Deutsche Telekom. Αφού εκτός από τον CEO του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι ξεκάθαρο πως η εγχώρια Ψηφιακή «επανάσταση», που φέρει την υπογραφή του πιο επιτυχημένου υπουργού της Κυβέρνησης, του Κυριάκου Πιερρακάκη, αποτελεί πλέον διεθνή «είδηση» αλλά έχει κινήσει και το επιχειρηματικό ενδιαφέρον παγκόσμιων τηλεπικοινωνιακών κολοσσών. Που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν περαιτέρω στην χώρα μας με ότι αυτό συνεπάγεται για την εθνική μας οικονομία.

@ Μάλλον εκεί στην Κουμουνδούρου νομίζουν πως απευθύνονται σε λωτοφάγους. Αφού με αφορμή το ΛΟΥΚΕΤΟ που ετοιμάζουν για την καθημερινή «Αυγή» (θυμηθείτε αυτό θα είναι το επόμενο «μέτρο περιστολής δαπανών») η ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ διοίκηση της Αυγής με μια ΑΘΛΙΑ ανακοίνωση επιτέθηκε ξανά στο ΣΥΝΟΛΟ των υπολοίπων Μέσων Ενημέρωσης , πιπιλώντας εκ νέου τις γνωστές «καραμέλες» για «λίστες Πέτσα» κλπ.
Λες και δεν ζούσαμε σε αυτή την χώρα, όταν στα 2016 – 2017, την περίοδο της παντοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ, το σύνολο του εγχώριου Επιχειρείν τα «ακουμπούσε» κανονικά στα… παγκάρια των εφημερίδων της Κουμουνδούρου, ανάμεσα τους και στην «Αυγή».
Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην ΛΗΣΤΕΙΑ των κρατικών διαφημίσεων, αλλά και στο γεγονός πως Κατασκευαστικές ή Ενεργειακές εταιρείες, Τράπεζες ή άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις που είχαν «νταραβέρια» με το Κράτος, ως… δια μαγείας επέλεγαν να διαφημίζονται κάθε Κυριακή ΑΝΕΛΙΠΩΣ και στην Αυγή των 800 φύλλων.
Οπότε βγάλτε τον σκασμό «σύντροφοι», κοιτάξτε τα χάλια σας και να διασώσετε όσες παραπάνω θέσεις εργασίας μπορείτε, και σταματήστε επιτέλους να ασχολείστε, με τον γνωστό χολερικό σας τρόπο, με τα υπόλοιπα ΜΜΕ…
https://www.lykavitos.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη