8 Δεκ 2021

«Το εμβολιαστικό πρόγραμμα δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ»!

 


Σε μια δήλωση που ουσιαστικά προδιαγράφει το μέλλον που έρχεται προχώρησε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν, η οποία δήλωσε με περίσσιο θράσος και σχεδόν γελώντας «ξεχάστε το τέλος των εμβολιασμών. Δεν θα σταματήσουν ποτέ.»

Μάλιστα η Άρντερν δεν δήλωσε κάτι για την πανδημία καθαυτή, ότι δεν πρόκειται να τελειώσει, αλλά εστίασε στα εμβόλια λέγοντας:

«Δεν θα έχει τέλος το πρόγραμμα εμβολιασμού, Μετά τους έξι μήνες όλοι θα πρέπει να έρθουν να κάνουν ενισχυτική δόση. Είτε θα έρθουν αυτοί σε μας είτε θα πάμε εμείς σε αυτούς».

Η Νεοζηλανδική πρωθυπουργός ουσιαστικά προδιέγραψε το μέλλον: Πιστοποιητικά, για τον απόλυτο έλεγχο των πάντων μέσω των κινητών τηλεφώνων και εμβολιασμοί στο διηνεκές υπάρχει δεν υπάρχει επιδημία.Άλλωστε ήδη προετοιμάζεται το έδαφος για την επόμενη πανδημία.

«Η επόμενη πανδημία μπορεί να είναι ακόμη πιο φονική», είπε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Σάρα Γκίλμπερτ, δημιουργός του εμβολίου Οξφόρδης/AstraZeneca, βασιζόμενη και στην εμφάνιση της νέας παραλλαγής Όμικρον, η οποία έχει συμπτώματα ενός κοινού… κρυολογήματος.

Η Γκίλμπερτ ανέφερε ότι μετά από δύο χρόνια πανδημίας Covid-19 εξαιτίας ενός ιού που έχει μολύνει περισσότερους από 265 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο επόμενος πανδημικός ιός «μπορεί να είναι ακόμη πιο μεταδοτικός ή ακόμη πιο θανατηφόρος ή και τα δύο ταυτόχρονα».

«Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ένας ιός απειλεί τις ζωές μας και τη διαβίωση μας. Η αλήθεια είναι ότι ο επόμενος μπορεί να είναι χειρότερος», τόνισε, σύμφωνα με την “Gurdian”.

Υπογράμμισε επίσης ότι οι επιστημονικές πρόοδοι που έγιναν και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε εν μέσω πανδημίας, δεν πρέπει να χαθούν, γι’ αυτό, όπως είπε, χρειάζεται επαρκής «χρηματοδότηση για μια πανδημική προετοιμασία».

Ανέφερε ότι «όπως επενδύουμε στις ένοπλες δυνάμεις, στην κατασκοπεία και στη διπλωματία προκειμένου να αμυνθούμε από πολέμους, πρέπει επίσης να επενδύσουμε σε ανθρώπους, έρευνα, παραγωγή και θεσμούς για να αμυνθούμε ενάντια στις πανδημίες».

Έτσι με λίγα λόγια ακόμη και ο κορωνοϊός εξελιχθεί σε ένα κρυολόγημα θα έρθουν άλλες πιο φονικές, κατά συνέπεια τα εμβόλια θα συνεχίσουν «επ΄ άπειρον.»

pronews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη