25 Ιαν 2022

Άκης Παυλόπουλος: Απεγκλωβίστηκε μετά από 17 ώρες - «Κολαστήριο πέντε αστέρων»


Ο δημοσιογράφος του OPEN, Άκης Παυλόπουλος, εγκλωβίστηκε στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας στην Αττική και τελικά απεγκλωβίστηκε στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι στιγμές του απεγκλωβισμού και όσα έζησε 17 ώρες εγκλωβισμένος.
Ο Άκης Παυλόπουλος είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό και έμειναν μέσα στη χιονοκακοκαιρία χωρίς νερό και βοήθεια για πολλές ώρες.

Σήμερα, ο δημοσιογράφος του OPEN, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού, και περιέγραψε τις πολύ δύσκολες στιγμές.

«Ήξεραν τι ερχόταν. Κάτι δεν πήγε καθόλου καλά. Συγγνώμη που λείπω σήμερα» ανέφερε, μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Ίσως η αργία να ήταν λύση από χθες. Τελικά αναρωτιέται κανείς τι λειτούργησε σωστά. Μετά από 17 ώρες εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό χρησιμοποιήσαμε μία από τις εξόδους, βοήθησε και ο στρατός μετά την παραδοχή της Αττικής Οδού, ότι είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης».
«Είχαμε παγώσει στην κυριολεξία»

«Όταν μας είπαν ότι μπορούμε να φύγουμε ήταν τόσο παγωμένα τα οχήματα γιατί είχαμε σβήσει τα κλιματιστικά, κινδυνεύαμε να μείνουμε από βενζίνη. Είχαμε παγώσει στην κυριολεξία. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Αρκετοί τα κλείδωσαν και έφυγαν, γύρω στα 200 άτομα. Έχουν μείνει ακόμα πολλοί πίσω ωσότου ανοίξουν δρόμοι διαφυγής» είπε ο Άκης Παυλόπουλος.
«Κολαστήριο πέντε αστέρων»

«Ήταν μια απίστευτη περιπέτεια, πολύ δύσκολες ώρες. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να εγκλωβιστούμε στον πιο ακριβοπληρωμένο δρόμο της Ελλάδας, σε ένα κολαστήριο 5 αστέρων, σε αυτό είχε μετατραπεί τις τελευταίες ώρες η Αττική Οδός» συμπλήρωσε.

«Κάποια στιγμή τελείωσαν και ο καφές και το νερό και τα τσιγάρα. Ο καθένας βοηθούσε όπως μπορούσε. Ήμασταν σε απόγνωση μετά από κάποια ώρα» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος και κατέληξε:

«Μία συγγνώμη θα ήταν μια καλή αρχή. Τον δρόμο τον έχουμε χρυσοπληρώσει για να τον έχουμε διαθέσιμο. Έχουν πολλά για να λογοδοτήσουν».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη