16 Ιαν 2022

Βιασμός 24χρονης: Η επιχείρηση που ενεπλάκη στην υπόθεση παίρνει θέση


Θέση σε όσα εξελίσσονται αυτές τις μέρες με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης πήρε η επιχείρηση που το όνομα της ενεπλάκη με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην ανακοίνωση γίνεται σαφές πως καμιά σχέση δεν έχει το μπαρ με το περιστατικό και τους εμπλεκόμενους.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μαγαζί ο φερόμενος ως δράστης χαρακτηρίζεται υπάλληλος που μάλιστα απελύθη μετά το περιστατικό


Συγκεκριμένα το μαγαζί “Αχίλλειον” αναφέρει με σχετική ανακοίνωση:

Σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αναφέρουμε τα εξής: 1.) Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό. 2) Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη διακοπεί η συνεργασία μας. 3) Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και την θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας.



O δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας ανέφερε σήμερα ότι «η εντολέας μου πήγε το βράδυ εκείνο στη σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με μία φίλη της. Εκεί βρήκαν και άλλη γνωστή τους. Μετά από λίγη ώρα, επειδή είχαν πιει, αποφάσισαν να φύγουν».

Όμως, ακριβώς επειδή είχαν πιει δεν μπορούσε να πάρει το αυτοκίνητο και να γυρίσει σπίτι της. Πήρε τηλέφωνο τον άνθρωπο που την κάλεσε εκεί και του είπε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει και αυτός της είπε να γυρίσει πίσω. Όταν γύρισε είδε τρία άτομα να την περιμένουν στη σουίτα. Μετά δεν θυμάται τίποτα η κοπέλα.

Το πρωί ξύπνησε, ήταν χωρίς ρούχα και μόνη της σε ένα δωμάτιο. Ταράχτηκε, δεν ήξερε τι είχε γίνει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη