29 Ιαν 2022

Απίστευτη επίθεση Λακόπουλου σε Σκουρλέτη: Είναι αποτυχημένος, στο πανεπιστήμιο σουλάτσαρε με την κουρσάρα του

Επικαλούμενος τα αρνητικά αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, διάστημα που ο κ. Σκουρλέτης ήταν γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λακόπουλος υποστηρίζει ότι «την επόμενη αντί να βρει κλειδωμένο το γραφείο του στην Κουμουνδούρου, ο Τσίπρας συζητούσε μαζί του σε επίπεδο δύο ανδρών».
Ευθεία επίθεση στον Πάνο Σκουρλέτη εξαπολύει ο Γιώργος Λακόπουλος, χαρακτηρίζοντάς τον αποτυχημένο υπουργό και μοιραίο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αρθρογράφος με αφορμή μια πρόσφατη παρέμβαση του κ. Σκουρλέτη μέσω της οποίας... εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στην πρόταση Τσίπρα για εκλογή αρχηγού από τη βάση, του καταλογίζει ότι αποδυναμώνει τις προοπτικές του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στην εξουσία.


Στο άρθρο του (anoixtoparathyro.gr) ο κ. Λακόπουλος επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Ο Πάνος Σκουρλέτης, με τη στάμπα της πολιτικής αποτυχίας στο κούτελο ως κομματικός αξιωματούχος, βαδίζει στο δρόμο του Λαφαζάνη και της Ζωής, όταν επιχειρεί να καθοδηγήσει την εσωκομματική υπονόμευση κατά του Τσίπρα – αποδυναμώνοντας την προοπτική της προοδευτικής διακίνησης με ίντριγκες και θεωρίες». Μάλιστα, αφήνει υπονοούμενα σε σχέση με την οικονομική κατάσταση του κ. Σκουρλέτη, σημειώνοντας ότι «ως δημόσιο πρόσωπο, αλλά κυρίως ως εσωκομματικός παράγοντας, ο Πάνος Σκουρλέτης είναι αυτό που θα λέγαμε τυπικό δείγμα «μικροαστικού σταλινισμού». Παρότι κοινωνικά είναι περισσότερο από μικροαστός. Εξ απαλών ονύχων: οι συμφοιτητές του στο ΠΑΠΕΙ τον θυμούνται να σουλατσάρει με την κουρσάρα του».


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη