21 Ιαν 2022

Ηλίας Γκιώνης: «Κύκλωμα πίσω από το βιασμό στη Θεσσαλονίκη» – «Η Ιωάννα Τούνη είναι φίλη με αυτούς»


Ο ακτιβιστής ''αδειάζει'' την influencer για τα όσα ισχυρίζεται για την δική της υπόθεση του revenge porn και τον άνθρωπο που κατονόμασε η ίδια. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει πως η Ιωάννα Τούνη είναι φίλη με τους άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.Ο Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και γνωστοποίησε και τη σοκαριστική υπόθεση της

Θεσσαλονίκης στα social media, τόνισε ότι είναι μπλεγμένα στην ιστορία περίπου δέκα άτομα, από Ελλάδα και Κύπρο, κάνοντας λόγο για κύκλωμα.


Επιπλέον, επιτέθηκε στην Ιωάννα Τούνη, η οποία χθες αποκάλυψε τον άνθρωπο που είχε διαρρεύσει το ροζ βίντεο της, υποστηρίζοντας πως “θέλει για ακόμη μια φορά να τραβήξει τα βλέμματα από όλους εμάς που ψάχνουμε για την υπόθεση. Είναι φίλη με όλους τους ανθρώπους αυτούς που κατηγορούνται για αυτό το πράγμα, έχει άμεση επαφή με όλους”.

“Μέχρι και σήμερα δεν έχω έρθει σε επαφή με την κοπέλα. Μου έστειλαν κάποιες κοπέλες στα social media και μου εξήγησαν ότι όλο αυτό υπάρχει για πολλά χρόνια. Η κοπέλα στην Θεσσαλονίκη ήταν ένα περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας αλλά από κάτω φέρει κάτι πιο μεγάλο. Είναι μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Περίπου δέκα άτομα είναι μπλεγμένα στην ιστορία, από Ελλάδα και Κύπρο.

Αυτοί οι άνθρωποι διαλέγουν τα θύματά τους από τα social media, αφού τα παρακολουθούν για καιρό, προσπαθούν να τα προσεγγίσουν τάζοντας τους χρήματα και κάποιες άλλες πολυτέλειες και ξεκινούν την αποπλάνηση. Τις καλούν σε πάρτι, τους τάζουν δουλειές σε πρακτορεία για μοντέλα. Αυτό συμβαίνει. Είναι ένα κύκλωμα… Δεν μας αφορά γιατί οι κοπέλες πάνε στα πάρτι. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα μοτίβο. Όσες τόλμησαν και μίλησαν δέχονται απειλές. Τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν στην αστυνομία γιατί είναι γνωστά ονόματα με μεγάλη δύναμη. Δεν μιλάμε για έναν βιασμό αλλά για ένα ολόκληρο κύκλωμα”, τόνισε ο Ηλίας Γκιώνης.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”


«Η Τούνη θέλει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της»

Ο γνωστός ακτιβιστής μίλησε και για τη δημοσιοποίηση από πλευράς Ιωάννας Τούνη για τον άνθρωπο που είχε διαρρεύσει παλαιότερα βίντεο με την γνωστή influencer.

«Το όνομα που έδωσε η Τούνη στη δημοσιότητα δεν υπάρχει στο διαδίκτυο. Υπενθυμίζω ότι η κ. Τούνη το έλυσε όλο το θέμα της εξωδικαστικά και πήρε αρκετά χρήματα για να μη μιλήσει για αυτό. Αυτό λέει κάτι και για το ποιόν της. Θέλει για μια ακόμα φορά να τραβήξει τα βλέμματα και να τα στρέψει πάνω της. Είναι φίλη με όλους τους ανθρώπους αυτούς που κατηγορούνται για αυτό το πράγμα, έχει άμεση επαφή με όλους».

Ωστόσο, ο άνθρωπος που κατηγορείται από την Ιωάννα Τούνη με ανάρτησή του σε λογαριασμό του στα social media επισημαίνει ότι ουδεμία σχέση έχει με το περιστατικό ενώ έχει ήδη κινήσει τη νομική διαδικασία.https://www.lykavitos.gr/news/greece/ilias-gkionis-kykloma-piso-apo-to-viasmo-sti-thessaloniki-i-ioanna-touni-einai-fili-me-a
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη