skip to main | skip to sidebar
Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη

22 Μαΐ 2022

Ευλογιά των πιθήκων: Με ειδικές κάψουλες η μεταφορά του ύποπτου κρούσματος από την Κεφαλονιά (εικόνες)


Μέσα σε ειδικές κάψουλες έγινε από την Κεφαλονιά στην Αθήνα η αεροδιακομιδή του 29χρονου που εμφάνισε συμπτώματα της ευλογιάς των πιθήκων.


Το Σάββατο το βράδυ προσγειώθηκε το C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για να παραλάβει το ζευγάρι των Βρετανών τουριστών που διαγνώσθηκαν με συμπτώματα που παραπέμπουν στην ευλογιά των πιθήκων.

Το ιατρικό προσωπικό, όπως αναφέρει το kefaloniapress, φόρεσε τις ειδικές στολές και παρέλαβε τους δύο ασθενείς οι οποίοι τοποθετήθηκαν μέσα στις ειδικές αποστειρωμενες κάψουλες μεταφοράς, και απομόνωσης, EpiShuttle, που προστατεύουν και το ιατρικό προσωπικό κατά τη μεταφορά του ασθενούς.

Ο ασθενής που παρουσιάζει συμπτώματα της ευλογιάς των πιθήκων είναι ρουμανικής εθνικότητας, ο οποίος ζει στην Ελλάδα, αλλά το τελευταίο διάστημα ζει στο Λονδίνο. Από το Λονδίνο ήρθε για διακοπές στην Κεφαλονιά μαζί με τη φίλη του. Η φίλη του είναι ασυμπτωματική, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ο ασθενής έχει σταθερή κατάσταση υγείας.

Το ζευγάρι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου τους παρέλαβε το επιτελείο του κ. Τσιόδρα, καθώς ο καθηγητής τέθηκε επικεφαλής της ομάδας των επιστημόνων που θα ασχοληθούν με το πρώτο περιστατικό της νόσου που εμφανίστηκε στην Ελλάδα σε τουρίστες της Κεφαλονιάς.

Δείτε φωτογραφίες










στις 22.5.22
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Κυριακή στις 11:30 το πρωί!

Κυριακή στις 11:30 το πρωί!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αυτοί είναι οι 27 συνεργάτες των Ναζί κομμουνιστές που δεν εκτελέστηκαν στην Καισσαριανή!
  • Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα! Άφαντη η ΕΥΠ: πράκτορες της ΜΙΤ και του Ιράν δολοφόνησαν ισραηλινή σε ξενοδοχείο στην Αθήνα!
  • Ελλάδα: η χώρα της ξεφτίλας και στις φυλακές!
  • Απίστευτο: Από ποιον πολιτικό αρχηγό 6 αστυνομικοί ζήτησαν να φύγουν; Προτιμούν περιπολίες και σκοπιές παρά εκεί…
  • Η «πάμπλουτη» χώρα όπου το δουλεμπόριο καλπάζει
  • Ο Νταβούτογλου καρφώνει τον Ερντογάν για τον Επστάιν!
  • Δεν φαντάζεστε τι χαρακτήρισε ως «τρομοκρατία» η κυβέρνηση του διεστραμμένου Στάρμερ!!
  • Με «άγκυρα» και «βελόνα» χειρουργήθηκε η Μαρέβα…
  • Ανδρέας Σταλίδης: Ένα ακόμα ΨΕΜΑ του Αλέξη Τσίπρα στο παραμ-Ιθάκη.
  • Η διεστραμμένη γαλαζοαίματη στο πλευρό του παιδοβιαστή Επστάιν

Βρειτε μας στο facebook taxalia

Βρειτε μας στο facebook taxalia

Φόρτωση...

ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ INTERNET

ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ INTERNET

Χρήσιμα

  • Θέλω να ζητήσω τη διαγραφή μιας δημοσίευσης ή ενός σχολίου στο taxalia. Τι πρέπει να κάνω;
  • Οδηγός Θεσσαλονίκης
  • Μικρές Αγγελίες
  • Απάτες στο ιντερνετ
  • Blogger
  • inews inewsgr taxalia

Κατασκευή Eshop - Ιστοσελίδας

κατασκευή eshop και κατασκευή ιστοσελίδων από την Front Series
  • Τι είναι το taxalia / επικοινωνία / όροι χρήσης & δημοσιεύσεων
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη