23 Μαΐ 2022

ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΡΕΕΕΕ..ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙ ...Ο ΛΑΟΘ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΠΑΘΑ και ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

 


Δεν πάνε καλά πολλοί ραδιοφωανατζήδες αλλα και site της Θεσσαλονίκης που  μας παπαρίζουν ότι δίκαια πήρε ο παναθηναικός το κύπελο.

Τι λετε ρεεε απίθανοι..Ποιό ματς είδατε εσεις??..δεν είναι δυνατόν να μας λετε ότι ο παναθηναικός ειχε οργάνωση και φρεσκάδα ...Που τα είδατε αυτά όταν ο παναθηαναικός

είχε σχεδον μηδεν τελικές στην Εστία του ΠΑΟΚ.

Που είδατε την οργάνωση και την φρεσκάδα όταν το γκολ του παναθηναικού προήλθε από ένα πέναλτι μαιμού..Γιατί παιδιά το πέναλτι που σφύρηξε ο ανεκδιήγητος ΛΑΟΘ είναι ο ορισμός του επιθετικού φάουλ..Χωρίς αυτό το μαιμού πέναλτι ο παναθηναικός θα είχε μηδεν τελικές στην εστία και μηδέν γκολ στο παιχνίδι!!!

Και μη μου πει κανείς ότι δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στονΑύγουστο ...Αυτό το έκανε για να πατσίσει το μούφα πέναλτι που έδωσε στον παναθηναικό.!!!..είναι απλό το πράμα!!!

Δεν θα αναφερθώ και στα δυο με τρία φάουλ που δεν εδωσε στο όριο της περιοχής του παναθηναικού ,ούτε σε καμια πεντεέξι κάρτες που δεν έδωσε στους παίκτες του.

Δεν μπορώ όμως μα μην αναφερθώ στο μεγαλύτερο διαιτητικό έγκλημα αυτού του τραγικού διαιτητή που στην  φάση του 94ου λεπτού και την ανατροπη του Μιτρίτσα μέσα στην περιοχή αντι να δώσει το καταφανέστατο πέναλτι έδωσε κιτρινη κάρτα για θέατρο!!!  

 Έτσι απλά και όμορφα   ο Ισπανός Σπάθας  χαρίσε το κύπελο στον Παναθηναικό!!!

Όμως πέρα από τον Ισπανό Σπάθα που διαμόρφοσε το αποτέλεσμα του αγώνα ευθύνη έχει και ο Λουτσέσκου ο οποίος για ακόμη μια φορά σε μεγαλο παιχνίδι ήταν ντεφορμέ.

Εγκλωβισμένος στις εμμονές του ,ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Βιερίνια ο οποίος μετα από ένα μήνα απουσίας ήταν τελείως ανέτοιμος(στα 37 τι να σου κανει ""ο Μεγάλος Αρχηγός"") και με τον Κούρτιτς ο οποίος είναι φανερα κουρασμένος ,αφήνοντας έξω τον φορμαρισμένο Σβαπ.

Το γιατί έκοψε τον Τσιγκάρα από την αποστολή  είναι επίσης  ένα μεγάλο ερωτηματικό που μέχρι στιγμής δεν έχει απαντηθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λούτσι προσπάθησε να δοιορθώσει τα κραυγαλέα λάθη που έκανε στις αρχικές του επιλογές ,με αποτέλεσμα να βελτιωθεί  η κατασταση και να κατηφορίσει το γήπεδο προς στην εστία του παναθηναικού ,αλλά και πάλι δεν πήρε το ρίσκο να βάλει και δευτερο σεντερ-φορ ώστε να γεμίσει την περιοχή του παναθηναικού και  να ισοφαρίσει..

Λουτσι επιτέλους  ξεκόλλα!!!!

Τέλος θα αναφερθώ στους ΜΠΟΎΦΟΥΣ οπαδούς του ΠΑΟΚ..Αυτούς τους λίγους μπαχαλάκιδες που δεν χάνουν την ευκαιρία να κάνουν την μεγάλη Μ@Λ@ΚΙΑ!!!

ΡΕΕΕ..ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΥΝΟΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ???

Ευνόησαν τον Παναθηναικό και στέρησαν το ρυθμό από τον ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν η ομάδα που ήθελε να παιξει μπάλα...ΒΟΔΙΑ.εεε.ΒΟΔΙΑ!!!

Γιαυτό η ΠΑΕ ΠΡΈΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να απομονώσει αυτά τα λίγα κουτορνίθια και να τα αποβάλει από το γήπεδο με οποιοδήποτε κόστος..Αρκετή ζημιά έχουν προκαλέσει μέχρι τώρα..Φτάνει πια ...!!!

Τέλος δεν θεωρώ την χρονιά επιτυχημένη ..Μπορεί ο Λούτσι για τους δικούς του λόγους να θεωρεί ότι πέτυχε,  όμως έγώ δεν μπορώ να  βαπτίσω το Κρέας Ψαρι..

Η επιστροφή του Λουτσι στον ΠΑΟΚ δεν στέφθηκε με επιτυχία!!! Ελπίζω να βελτιωθεί ,να ξεκολλήσει και να τα καταφέρει στην επόμενη....

Ο ΣΜΠΑΟΚΤΖΗΣ





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη