31 Μαΐ 2022

Αντιδράσεις με την άσεμνη κίνηση του Ψινάκη να χαϊδέψει και να δει το μπούστο της Λιόλιου on camera στο X-Factor


«Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη» είπε ο Ηλίας Ψινάκης και μετά είπε: «Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες».

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε ο Ηλίας Ψινάκης με την κίνησή του να χαϊδέψει αρχικά και στη συνέχεια να αποκαλύψει το μπούστο της Κατερίνας Λιόλιου, στα backstage του X-Factor, ενώπιον μιας ομάδας ανθρώπων, με τους χρήστες του Twitter να τον κάνουν trend και να τον επικρίνουν σφόδρα για την άσεμνη πράξη του αυτή.

Τόσο ο παρουσιαστής, όσο και η Κατερίνα Λιόλιου ήρθαν σε εμφανή αμηχανία και μάλιστα ο παρουσιαστής του μουσικού διαγωνισμού Ανδρέας Γεωργίου, του είπε, «έλα Ηλία, είσαι μαζί μας;».

Εκείνη την ώρα ο Ηλίας Ψινάκης χάιδεψε αρχικά το στήθος της Κατερίνας Λιόλιου ενώ στη συνέχεια τράβηξε το πάνω μέρος από το φόρεμα της. «Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη» είπε ο Ηλίας Ψινάκης και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες».

Στη συνέχεια την έφερε με πλάτη μπροστά στην κάμερα και της κατέβασε το πάνω μέρος από το φόρεμα για να δει το μπούστο της, μόνο που όλο αυτό μεταδιδόνταν live και από πίσω του υπήρχε μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων που επικροτούσαν το όλο απαράδεκτο σκηνικό.


Τα σχόλια στο Twitter ήταν πάρα πολλά και παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη