24 Ιουν 2022

Τουρκικό άγχος: ”Οι Ελληνικές ΕΔ θα αγοράσουν ισραηλινά οπλικά συστήματα-Ενισχύονται & μας στοχοποιούν”


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Στα ”κάγκελα” βρίσκονται οι Τούρκοι, οι οποίοι για άλλη μία φορά δείχνουν το άγχος τους για την Ελλάδα! Τι αναφέρουν:

”Στα πρωτοσέλιδα των ελληνικών ΜΜΕ πριν από τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ υπάρχει η Τουρκία. Οι Έλληνες αναφέρουν, ότι η Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο ελληνικός στρατός βρίσκεται σε επιφυλακή γύρω από τα νησιά Λέσβος, Σαμοθράκη και Λήμνος.”

”Οι Έλληνες αναφέρουν, ότι έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά συστήματα και νέα drones εναντίον τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.”

Μάλιστα οι Τούρκοι, κάνουν αναφορά στη στρατιωτική βάση που επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ, και σημειώνουν, ότι ”ο Έλληνας στρατηγός εξέτασε τον στόλο μη επανδρωμένων αεροσκαφών του Ισραήλ στη βάση Palmachim. Ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έλαβε επίσης πληροφορίες για τα συστήματα αεράμυνας Iron Dome, David’s Sling και Arrow 3.”

”Η ετοιμάζεται να αγοράσει τρία μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα MQ-9 από τις ΗΠΑ. Το MQ-9, το οποίο μπορεί να φτάσει σε υψόμετρο περίπου 17 χιλιάδων μέτρων, έχει βεληνεκές 1850 χιλιομέτρων”, αναφέρουν επίσης οι Τούρκοι.

directus.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη