5 Ιουλ 2022

Ποιές περιοχές θα επισκεφτούν στελέχη της Ν.Δ. αυτή την εβδομάδα


Νέες επισκέψεις σε περιοχές της χώρας θα πραγματοποιήσουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τις αύριο έως την Παρασκευή.Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής και νομούς όλης της χώρας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Δήμο Παιανίας την Τρίτη 5 Ιουλίου.
 
Παράλληλα, την Τρίτη 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον νομό Αιτωλοακαρνανίας στην οποία θα συμμετάσχουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης Λεωνίδας Χριστόπουλος και οι Βουλευτές Γεώργιος Αμανατίδης, Γιάννης Ανδριανός και Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.
 


Την Τρίτη, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης Πάνος Αλεξανδρής, ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής και Αιγαίου Εμμανουήλ Κουτουλάκης και οι Βουλευτές Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Θέμης Χειμάρας θα επισκεφτούν την Νάξο.
 
Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δημήτρης Γαλαμάτης και οι Βουλευτές Παρασκευή Βρυζίδου, Στέφανος Γκίκας και Αθανάσιος Καββαδάς θα επισκεφτούν τον Νομό Φλώρινας.
 


Την ίδια ημέρα, τον Νομό Πιερίας θα επισκεφτούν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και οι Βουλευτές Στάθης Κωνσταντινίδης, Στράτος Σιμόπουλος και Βασίλης Σπανάκης.


Επιπλέον, στις 6 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Νομό Ροδόπης στην οποία θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και οι Βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή, Κωνσταντίνος Βλάσης και Σπύρος Τσιλιγγίρης.
 


Την Παρασκευή 8 Ιουλίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης: Θανάσης Κοντογεώργης και οι Βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Κωνσταντίνος Κόλλιας και Αθανάσιος Λιούπης θα επισκεφτούν τον Νομό Καρδίτσας.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη