6 Ιουλ 2022

Πυκνώνει η προοδευτική παράταξη του Κυριάκου: Ο Νίκος Καρανίκας στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη...Τους διωχνει ο Τσιπρας και τους μαζευει ο ΚΟΥΛΗΣ?


Σε λίγο θα πάρει και τον Μπίστη..
Ο καλπασμός του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη στον χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς δεν έχει όριο. Έπειτα από τον Τατσόπουλο και τον Ψαριανό, τώρα έρχεται η σειρά του Νίκου Καρανίκα να πάρει θέση και να συγκρουστεί με τον ΣυΡιζΑ προκειμένου να υπερασπίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η ανάρτηση που έκανε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και εμβληματική προσωπικότητα στο χώρο του ΣυΡιζΑ υπέρ του Γεωργιάδη, δεν έχει προηγούμενο. Τόσο θερμά λόγια για τον Άδωνι δεν είχε γράψει ούτε ο Στυλιανός Παττακός, ο οποίος επίσης έτρεφε βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπό του σημερινού υπουργού ανάπτυξης.
Τα θερμά λόγια του Στυλιανού Παττακού για τον Άδωνι, δεν συγκρίνονται με αυτά του Καρανίκα


Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο Νίκος Καρανίκας εκφράζεται με τέτοια θέρμη για έναν άνθρωπο που τον είχε χτυπήσει βάναυσα, για πολλά χρόνια, όταν ο ΣυΡιζΑ ήταν στην κυβέρνηση. Στον αντίποδα, ο Άδωνις είχε κυριολεκτικά αποθεώσει τον Νίκο Καρανίκα για την προσφορά του στο έθνος και τις επενδύσεις στον χώρο της κάνναβης.

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι εύλογο. Τι στην ευχή συνδέει τον Άδωνι με τον Καρανίκα; Διότι απλούστατα ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι ξαφνικά υπάρχει ιδεολογική σύγκλιση αυτών των δύο πολιτικών «προσωπικοτήτων».
Ευθεία σύγκρουση Καρανίκα με ΣυΡιζΑ για τα μάτια του Γεωργιάδη


Τι ακριβώς συνδέει τους δύο άνδρες και τι τους έφερε τόσο κοντά, είναι ένα ερώτημα που θα απαντήσει ο αναλυτής του μέλλοντος. Ίσως και του άμεσου μέλλοντος.

https://www.newsbreak.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη