5 Ιουλ 2022

Τα θλιβερά απομεινάρια, που μας έβαλαν στα μνημόνια και κατέστρεψαν τις τράπεζες, που ξαναμπαίνουν στο κάδρο, είναι χειρότερα από την ασυλία του τραπεζικού συστήματος!


Γίνεται λόγος πολύς, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από μια υποκριτική διγλωσσία για την ασυλία των τραπεζιτών την οποία σήμερα καταγγέλλει, με αφορμή το νόμο για το ΤΧΣ, ενώ στην πραγματικότητα, συνέταξε, επιδίωξε και εκκόλαψε επί των ημερών του!
Όμως, πέραν της καταδικαστέας ασυλίας για το ΤΧΣ και τους τραπεζίτες, που ανοίγει το δρόμο για την διάπραξη μελλοντικών αδικημάτων, υπεξαιρέσεων και απιστίας κατά των μετόχων των τραπεζών και του ελληνικού δημοσίου, μείζον ζήτημα, ακόμη σπουδαιότερο ίσως και από την ασυλία, είναι η διάταξη που επιτρέπει την επιστροφή των φαντασμάτων του χθες, των ξεπερασμένων τραπεζιτών και όλων των λαμόγιων εκείνων που προκάλεσαν αλλεπάλληλα μνημόνια και την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος!

Δυστυχώς η κυβέρνηση χωρίς να έχει αποσπάσει την απόλυτη συναίνεση της Φρανκφούρτης ανοίγει την κερκόπορτα για την διείσδυση και επιστροφή ξανά στα ΔΣ των τραπεζών όλων των βασικών ενόχων της διάλυσης και απαξίωσης της χώρας!

Ξεπεσμένοι και ξεπερασμένοι τραπεζίτες που συνδέθηκαν με σκάνδαλα, υπεξαιρέσεις και απιστία, αλλά πήραν συγχωροχάρτι, θα μπορούν να επιστρέψουν ξανά για να συνεχίσουν αυτό που άφησαν στη μέση. Και να το ολοκληρώσουν έχοντας αποσπάσει και μελλοντική ασυλία!

Και με όπλο την διαπλοκή, τις ανάρμοστες σχέσεις με τα συστήματα εξουσίας, αλλά και πληρωμένα σάιτ που έχουν εξαγοράσει για να κάνουν παιχνίδι και να απειλούν…

Επιχειρηματίες του χθες, φεσαδόροι και μεγαλο μπαταχτσήδες που μέσα από τις θέσεις στα ΔΣ των τραπεζών είχαν επιρροή και παρέμβαση και κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματοδοτήσεις ευνοϊκές, ρυθμίσεις χαριστικές και στο τέλος της ημέρας να βαρέσουν κανόνι διατηρώντας παράλληλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και με όρους προκλητικούς!

Παράγοντες και νταραβεριτζήδες που μέσα από τα συμβούλια των τραπεζών πουλούσαν υπηρεσίες, εξυπηρετήσεις, έκλειναν δουλειές, έπαιρναν αναθέσεις έργων, καταστημάτων, προμηθειών και βόλευαν έναν συρφετό κομματόσκυλων και κρατικοδίαιτων!

Δυστυχώς όλους αυτούς θα τους ξαναδούμε στο κάδρο! Ετοιμάζονται να πάρουν θέση στη νέα τάξη πραγμάτων.

Να ξέρουν απλά ότι το Radar θα έχει τις κεραίες του ανοιχτές και θα είναι πολύ, μα πάρα πολύ, πιστέψτε με, δύσκολο να μας διαφύγουν…

https://radar.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη