5 Ιουλ 2022

Εισαστε καλα στα μυαλα σας η νομιζετε οτι θα σας κουβαλησουν ψηφους ..Νεος διορισμος πρωην υπουργου του ΠΑΣΟΚ απο τον περιφερειαρχη


Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επωνυμία "Αναπτυξιακός Οργανισμός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης", συστάθηκε μετά από έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜΘ και του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΑΜΘ.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής..Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, πρότεινε στον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη να συγκαταλεχθεί στην πρώτη σύνθεση της Διοίκησης του νέου Αναπτυξιακού Οργανισμού της ΠΑΜΘ, πρόταση την οποία παοδέχθηκε ο κ. Ξυνίδης.

Στόχος της ανώνυμης εταιρείας ειδικού σκοπού είναι η παροχή επιστημονικής, συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης στην ΠΑΜΘ, αλλά και στους τοπικούς φορείς για την εφαρμογή της αναπτυξιακής της πολιτικής σε όλους τους τομείς αρμοδιότητάς της, όπως η εκπόνηση μελετών για την ωρίμανση δημοσίων έργων, η διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.α.

Μέτοχοι στον Αναπτυξιακό Οργανισμό με έδρα την Κομοτηνή, είναι η Περιφέρεια ΑΜΘ, η οποία συμμετέχει με πόρους 700.000 ευρώ και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ΑΜΘ που συμμετέχει με πόρους 672.500 ευρώ.

Το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού απαρτίζουν οι: πρόεδρος Βασίλης Γαλάνης γιατρός, αντιπρόεδρος Σωκράτης Ξυνίδης δικηγόρος, διευθύνων σύμβουλος Απόστολος Παυλίδης πολιτικός μηχανικός, Μιχάλης Αμοιρίδης πολιτικός μηχανικός, Σεμπαετίν Γκασήλ γιατρός, Ευαγγελία Δίνα οικονομολόγος, Γιώργος Κουκουράβας πολιτικός μηχανικός, Θάνος Παπανικολάου οικονομολόγος, Βασίλης Ποζατζίδης χημικός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη