3 Ιουλ 2022

Brownstone Institute: Η αβάσταχτη αλαζονεία του Διαρκούς Λάθους – Τα εμβόλια για τον covid 19 απέτυχαν


Tο κεντρικό αφήγημα ήταν ότι οι κοινωνίες πρέπει να εμβολιαστούν για να αντιμετωπιστεί η πανδημία και τελικά αποδεικνύεται ότι οι πολίτες του κόσμου πρέπει να εμβολιαστούν για να κερδίσουν οι φαρμακευτικές εταιρίες δισεκ.

Τα εμβόλια απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τον covid 19 και παρά την συστηματική προπαγάνδα περί εμβολιασμού τελικά αποδεικνύεται από πλήθος μελετών ότι η συμμετοχή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας είχε χαμηλά ποσοστά…
Ωστόσο το κεντρικό αφήγημα ήταν ότι οι κοινωνίες πρέπει να εμβολιαστούν για να αντιμετωπιστεί η πανδημία και τελικά αποδεικνύεται ότι οι πολίτες του κόσμου πρέπει να εμβολιαστούν για να κερδίσουν οι φαρμακευτικές εταιρίες δισεκ.

Εν τω μεταξύ, ο πολιτισμός μας διαλύθηκε, οι πολίτες μας εξαθλιώθηκαν και σε χώρες σε όλο τον δυτικό κόσμο, αθώοι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την δήθεν ευγενική κοινωνία, χαρακτηρίστηκαν ως λεπροί και απολύθηκαν από τις δουλειές τους.
Και όλα αυτά γιατί κάποια νοσηρά μυαλά επέμειναν ότι ο εμβολιασμός είναι η λύση στο πρόβλημα τίποτε άλλο.

Από νωρίς μας είπαν: «Εννέα στους δέκα εμβολιασμένους ανθρώπους δεν θα αρρωστήσουν» (επιχείρημα του Πανεπιστημίου Κολούμπια στις 12 Φεβρουαρίου 2021.
«Τα εμβολιασμένα άτομα δεν φέρουν τον ιό, δεν αρρωσταίνουν» (Dr. Rochelle Walensky, 29 Μαρτίου 2021).
«Όταν οι άνθρωποι εμβολιάζονται, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς ότι δεν πρόκειται να μολυνθούν» (Dr. Anthony Fauci, 17 Μαΐου 2021).

Και μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, του 2021, μας έλεγαν ακόμη ότι αναμφίβολα, αυτά τα εμβόλια ήταν μια μεγάλη επιτυχία άξια υποστήριξης χωρίς κριτική.
Στις 27 Ιουλίου στο Scientific American, ο Dr Eric Topol έγραψε: «Ο εμβολιασμός είναι το πιο άμεσο πράγμα που έχουμε σε αυτή την πανδημία».
Ο Dr. Anthony Fauci του NIAID είπε στο CBS την 1η Αυγούστου 2021, ότι οι μη εμβολιασμένοι ήταν υπεύθυνοι για τη «διάδοση αυτής της επιδημίας».

Αλλά στις 29 Ιουλίου 2021, η Washington Post ανέφερε μια πλειάδα στοιχείων ότι το CDC τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ αναγνώρισαν ότι οι εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον COVID τόσο εύκολα όσο και οι μη εμβολιασμένοι.
Στις 5 Αυγούστου 2021, η διευθυντής των CDC Dr. Rochelle Walensky ανέφερε στο CNN ότι, «συνεχίζουν να εργάζονται καλά τα εμβόλια για την μετάλλαξη Delta, όσον αφορά τις σοβαρές ασθένειες και τον θάνατο – τα αποτρέπουν.
Αλλά αυτό που δεν μπορούν πλέον να κάνουν είναι να αποτρέψουν τη μετάδοση».

Ενώ υπάρχει πλήθος διαθέσιμης ιατρικής βιβλιογραφίας που καταδεικνύει ξεκάθαρα την αποτυχία αυτών των εμβολίων να αποτρέψουν τη μόλυνση και τη μετάδοση, η δήλωση της 5ης Αυγούστου από την Γενική Διευθύντρια των CDC θα έπρεπε να είχε καταστήσει σαφές ότι ο εμβολιασμός δεν συμβάλλει με κανένα τρόπο στην ασφάλεια των πολιτών και σίγουρα δεν εξαλείφει την πανδημία.

Στην πραγματικότητα, ο Ισραηλινός υπουργός Υγείας Nitzan Horowitz τον Σεπτέμβριο του 2021, εξηγούσε ότι η χρήση του Green Pass του πιστοποιητικού εμβολίου δεν είχε σκοπό να κάνει τη διαφορά επιδημιολογικά, αλλά επειδή θα βοηθούσε να πειστούν οι άνθρωποι να εμβολιαστούν.
Ακόμη και ο Gates της Microsoft παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη του στα τέλη του 2021 ότι «έχουμε εμβόλια για να σας βοηθήσουμε με την υγεία σας, αλλά μειώνουν ελαφρώς τον κίνδυνο μετάδοσης».

Επομένως, δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι το να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ότι τα εμβόλια είναι πανάκεια και αρνητές… επικίνδυνοι θα έπρεπε να είχε απορριφθεί το Φθινόπωρο του 2021.
Ωστόσο, στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 ο πρόεδρος Biden επινόησε τη διάσημη πλέον φράση του «πανδημία των μη εμβολιασμένων».

Και κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Ιανουαρίου 2022, ενώ στοχοποίησαν τους ανεμβολίαστους στην Γαλλία, ο Macron τόνισε ότι επέβαλλε τα μέτρα για να «τσαντίσει» τους μη εμβολιασμένους πολίτες του.

Εξέχουσες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης, όπως η Amy Siskind, ο νικητής του βραβείου Pulitzer, Gene Weingarten προβάλλουν με ενθουσιασμό τις ιατρικές διακρίσεις.

Στις 26 Αυγούστου 2021 το Toronto Star δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο, «Όταν πρόκειται για την ενσυναίσθηση για τους μη εμβολιασμένους, πολλοί από εμάς δεν την νιώθουμε», στοχοποιώντας τους ανεμβολίαστους.
Στη συνέχεια, στις 22 Δεκεμβρίου 2021, δημοσίευσε ένα άρθρο που ανέφερε ότι δύο δόσεις δεν θα αποτρέψουν την διάδοση του Covid 19.

Τον Φεβρουάριο 2022, το MSNBC, ανέφερε ότι οι μη εμβολιασμένοι δεν πιστεύουν στο Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, γιατί αν το πίστευαν, θα εμβολιάζονταν.

Οι New York Times σε τρία άρθρα που γράφτηκαν το 2022, συνεχίζουν να υποστηρίζουν απροκάλυπτα ότι τα εμβόλια εμποδίζουν τη μετάδοση.

Μια δημοσκόπηση της Rasmussen τον Ιανουάριο 2022 βρήκε ότι, «Το 59% των Δημοκρατικών ψηφοφόρων θα υποστήριζε μια κυβερνητική πολιτική που απαιτεί οι πολίτες να παραμένουν στα σπίτια τους ανά πάσα στιγμή, εκτός από περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, εάν αρνηθούν να κάνουν εμβόλιο για τον COVID-19 …
Το 45% των Δημοκρατικών θα συναινούσε στην απόφαση της κυβέρνησης να ζουν οι πολίτες προσωρινά σε καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες, εάν αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19…»

Επίσης, 29% των Δημοκρατικών ψηφοφόρων θα υποστήριζαν την προσωρινή αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών από τους γονείς, εάν οι γονείς αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19». Δυστυχώς, αυτά είναι ανησυχητικά φαινόμενα.

Το ηθικό συμπέρασμα

«Οι κανόνες είναι απλοί: μας λένε ψέματα, ξέρουμε ότι λένε ψέματα, ξέρουν ότι ξέρουμε ότι λένε ψέματα, αλλά συνεχίζουν να μας λένε ψέματα, και συνεχίζουμε να προσποιούμαστε ότι τους πιστεύουμε».

www.bankingnews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη