15 Σεπ 2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : Σπαρτιάτες σε αποστολή ΘΥΣΙΑΣ….


ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

Συχνά πυκνά τελευταία παρακολουθούμε αρθρογραφία σχετικά με την απαρέσκεια των Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά και άλλων παρατρεχάμενών τους βουλευτών και μη, με τον Κυριάκο και τις πολιτικές επιλογές του.

Και ενώ η δυσαρέσκεια των κυρίων τέως αρχηγών δεν παράγει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, οι πολιτικές του Κούλη παράγουν ορυμαγδό καταστροφικών αποτελεσμάτων γιά τη χώρα.

Τι μπορεί να σημαίνει λοιπόν η υποτιθέμενη δυσαρέσκεια των νεοδημοκρατικών “πατρώνων”;

Ή ότι η δυσαρέσκεια είναι “μούφα” και εκτονωτική ψευτοδημοσιογραφία ή ότι οι τέως αρχηγοί είναι πολιτικά ευνουχισμένοι , ασήμαντοι και αδύναμοι να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στη πολιτική!

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να διαδραματίζουν ρόλο “εξαέρωσης” προκειμένου να μην τιναχθεί πρόωρα το καπάκι των εξελίξεων στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας.

Και οι δύο “τέως”, ας μην ξεχνάμε ότι υπήρξαν αρκετά πρόθυμα ενεργούμενα εξω-εθνικών συμφερόντων που αδυνάτισαν την χώρα και την μετέτρεψαν σε ουραγό της Ευρώπης αλλά και σε θεατή των “ατασθαλιών” της Άγκυρας και των διαχειριστών της διότι ενδεχομένως έχουν οι “σύμμαχοι” πολλά “κρατήματα” γιά τις “καμπούρες” τους και έτσι οι τέως προτιμούν να κάνουν “μόκο” γιά να μην τους εξευτελίσουν οι διεθνείς τραμπούκοι με τα συστήματα παρακολούθησης (που στην πρωτοπορία είναι οι πέραν του Ατλαντικού “ματάκηδες και αυτιάδες” και τα ιδιωτικά “ξέφτια” τους που σκόπιμα και οργανωμένα δημιουργούν.

Άν λοιπόν είναι τα πράγματα με “κρατήματα” των τέως, τότε ό,τι λένε είναι προϊόντα εντολώς από μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών!!! Και αν αυτό είναι αλήθεια, τότε οι κ. τέως διαπράττουν και νέα προδοσία παραλύοντας ακόμη περισσότερο την κοινή γνώμη και σέρνοντάς τη σε μία χωρίς νόημα αναμονή “καλών συγκυριών”. Ούτως ή άλλως οι κύριοι αυτοί αποδείχθηκαν “τζούφιοι”, όπως και ο νυν κουτεντές Κούλης. Συνεπώς;

Πάλι σε σκηνοθετημένη παράσταση η δύσμοιρη Ελλάδα;

Αφού δεν βρίσκεται ηγέτης να συμπαρασύρει τη χώρα σε Εθνική Ανάταση, φοβάμαι ότι η μεγάλη κρίση γιά την ύπαρξή μας δεν είναι μακριά!!! Μόνο ο Θεός μπορεί να αποτρέψει τα μοιραία.

Διότι εμείς οι πολίτες δείχνουμε να έχουμε ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΊ με τις ….κιες που μοστράρουμε στο facebook και άλλες παρόμοιες εκτονωτικές παγίδες! Συνεχίζουμε να κανακεύουμε τα υπογάστριά μας και να αμπελοφιλοσοφούμε χωρίς διάθεση να θυσιάσουμε ούτε το ελάχιστο από την ραστώνη μας και τον κοσμικό και δυτικότροπο επαρχιωτισμό μας.

Προσπαθούμε να αντιγράψουμε όσα βλέπουμε και όσα μας παραγγέλου από την Εσπερία , όχι διότι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε δική μας παραγωγή αλλά διότι το τι θα “παράγουμε” το έχουν εκχωρήσει τα ντόπια αφεντικά μας στα εξαποδώ αφεντικά γιά να παίρνουν ανενόχλητα τις μίζες τους και να αυξάνουν τα βαλάντιά τους σε εξωχώριες και μη … τοποθετήσεις.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι σύγχρονοι … Επιμηθείς μόνο μοιραίοι μπορούν να είναι γιά την Χώρα και το ίδιο επικίνδυνοι τόσο με όσους επιβουλεύονται την χώρα εξωτερικούς και εσωτερικούς επιτήδειους και όσο ένας αποχαυνωμένος και υποταγμένος λαός. Όσο οι Έλληνες κάνουμε αγώνες με influencers ξεβράκωτες συνήθως, δεν μπορούμε να έχουμε τύχη καλύτερη από χρησιμοποιημένο … προφυλακτικό!!!

Συγγνώμη γιά την έντονη αγανάκτηση αλλά νομίζω ότι ως κοινωνία ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να δούμε ότι εξαντλούμε τα όρια επιβίωσης της χώρας και της πατρίδας ,τουλάχιστον κατά τα ανθρώπινα. όμως ως Έλληνες θα έπρεπε να γνωρίζουμε το σοφό, “συν Αθηνά και χείρα κίνει”.

Αλλά και γιαυτό φρόντισαν , ντόπιοι και εξωτερικοί ραδιούργοι να μας αποκόψουν από την Ελληνικότητά μας και την Παιδεία μας. Όμως αξίζει να παραμένουμε όσοι θέλουμε και όσοι μπορούμε, έστω και αν χρειαστεί να γίνουμε Σπαρτιάτες σε αποστολή ΘΥΣΙΑΣ….

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη