11 Σεπ 2022

Με πέτρες και μπογιές επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου


Το πολιτικό γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στο Νέο Κόσμο, έβαλαν στο στόχαστρό τους άγνωστοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίθεση με πέτρες και μπογιές.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις..21.35 χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το γραφείο του υπουργού. Οι δράστες αναζητούνται, με τον υπουργό να τονίζει σε σχετική ανάρτηση του στα social media πως «έτσι και αλλιώς κανείς δεν πτοείται…» από τέτοιες ενέργειες.
Ειδικότερα ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής: «Κάποιοι θρασύδειλοι έριξαν μπογιές και πέτρες στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το πολιτικό μου γραφείο. Ελπίζω τα επόμενα βράδια να έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στην ζωή τους. Έτσι και αλλιώς κανείς δεν πτοείται…»

Κάποιοι θρασύδειλοι έριξαν μπογιές και πέτρες στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το πολιτικό μου γραφείο. Ελπίζω τα επόμενα βράδια να έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στην ζωή τους. Έτσι και αλλιώς κανείς δεν πτοείται….

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) September 10, 2022
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη